Written by AbangNara | June 24th, 2013

Untungnya menjadi selebriti di Malaysia ini. Mana tidaknya, banyak pihak berebut-rebut untuk menaja apabila tiba hari perkahwinan. Rozita Che Wan dan Zain Saidin juga turut tidak terkecuali. Walaupun masih belum mengumumkan tarikh, tajaan untuk perkahwinannya sudah pun ditentukan.

rozita che wan

Yang menariknya, tajaan tersebut merangkumi lokasi, makanan, pakaian dan sebagainya. Cuma tajaan untuk cenderamata sahaja belum ditentukan lagi. Kata Che Ta kepada Utusan Malaysia:-

Cuma satu sahaja barang yang belum mendapat penajaan iaitu cenderamata untuk tetamu. Berkenaan dengan tarikh, masih rahsia. Tunggu sahaja, kami akan mengumumkan tarikh sebenarnya dalam satu sidang media tidak lama lagi. Untuk lebih adil bagi semua pihak, hanya selepas sidang media, kita akan ketahui siapakah yang akan dipilih untuk penaja untuk pakaian, lokasi, makanan dan sebagainya bagi perkahwinan itu nanti

che ta

Nampak gayanya, confirm meriah gila-gila punya perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin ini. Tak sabar pula nak tunggu pengumuman tarikh perkahwinan mereka. Sampai sekarang masih dirahsiakan. Harap-harap akan dilangsungkan tahun ini juga. Excited pula nak tengok Che Ta nampak jelita dalam persalinan pengantin.
MID YEARP.S: Tinggal lagi 7 hari untuk anda semua dapatkan harga Mid-Year Promo dari BlissCandid. Apa tunggu lagi, rebut peluang anda sebelum tamat promosi hujung bulan ni. Gaji pun dah nak dekat kan? BlissCandid masih menawarkan potongan harga khas untuk anda pembaca Beautifulnara! ;) Email mereka di [email protected] untuk lebih detail!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

75 responses to Perkahwinan Rozita Che Wan Sudah Ada Penaja

  1. ProfHariz says:

    BeautifulNara tak mau taja ka?

    0

    0
    • KIMJONGKOOK says:

      Kalau dapat tajaan baju, mesti baju jenis tak cukup kain. Dunia~ dunia~

      0

      0
      • miss ynwa says:

        nara ko kondem aku ke..asal tak kua ni komen aku…gigih aku taip ko taukkk????

        0

        0
        • bila larut malam says:

          BeautifulNara taja gossip akan dtg lps dah kawin..

          0

          0
        • CNN says:

          sesak sgt ke smpi nk tggu org taja? LOL..

          0

          0
        • Olga says:

          aku dapat bayangkan Zain tersengih2 nampak gigi kuning dia tu masa bersanding sebelah Che Ta nanti!

          0

          0
        • LOL says:

          org taja 2 xpe la…rezeki msing2 kan…
          tp klu smpi nk tggu org taja part souvenir utk para tetamu 2 err mcm weird la pulak kan….

          0

          0
        • anzalnyah says:

          bil mak tengok muka zain saidin tuhhh….arrrggghhh….mencanak batang mak you alllsss…….fap fap fap lew hapo lagi…khennzzzz……..huntong ko che ta…..dapat ko merase kelazatan batang abg zain kite…..awwww

          0

          0
        • pe citer bai says:

          alahai kalau setakat doorgift tu,fork out your own money laa..tak luak pun..
          mmg la rezeki kalau org nak sponsor..tapi jgn la tunjuk obvious sgt nak org sponsor sume benda..nnti org ingat kedekut nak kuar duit..
          yg nara,takde pic lain ke?asyik upload pic suar zain nak pecah je..

          0

          0
        • hunny says:

          nak menang ipad mini? click je link ni—> https://www.facebook.com/ijmland/app_522618007797000

          0

          0
        • miss ynwa says:

          “banyak pihak berebut-rebut untuk menaja apabila tiba hari perkahwinan”

          BUKAN DIA MINTAK..ORANG NAK BAGI!! JGN DENGKI

          0

          0
      • miss ynwa says:

        “Cuma satu sahaja barang yang belum mendapat penajaan iaitu cenderamata untuk tetamu”

        amboii sume nak ditaja? jangan harap sangat la..bukan ape takot2 nanti jadi mcm retis itu hari yang cerita dia ditaja… last2 tajaan tu di cancelkan..hancuss…haru!

        0

        0
        • tissue says:

          Tak malu mintak di taja.. pakai duit sendiri la…

          0

          0
        • Zain saidin sengkek says:

          sorry sygggg…i xmampu la nak buat majlis pki duit sendiri…bulu mata u pun dah brape ribu sbb di import dri pariss…untung i sbb ramai nk taja…kelassss x uollsss i kawen free….

          p/s: ko hadooo??? jgn kata hantaran & mas kawen pun di taja…

          0

          0
        • romeo says:

          I ni keje event mangement, mmg kena byk cari penaja, kdg2 kite kene ckp apa brg yg ditaja lg, sbb org selalu htr proposal nk menaja bhn2 yg dh ramai nk buat, so at the same time, dh boleh bg info pd yg nk menaja. business ok, dr segi marketing sesiapa dpt jd penaja mmg menjulanglah marketing. susah ckp ng org melayu ni, pk negative aje. sibok hal org mengata org, laki kat belakang tgh sedap henjut pompuan lain. ohhh che ta!

          0

          0
        • Anonymous says:

          menyampahhhh nye aku bc statement c ROMEO nii…lantak ko arh keje ape..memg la susah ckp ngn org melayu dah ko gune bhs UGANDA mn ntah…kite ni faham BAHASA MELAYU n BAHASA INGGERIS je…n law ade pun sstgah je pndai bhs lain…dh ko tu pk +ve aje la 24,7 hours????
          ermm aku rase tu diri ko je yg cari pmpuan lain kt blkang…ssuai la nick name ko tuh…so IDIOT la ini org….henjut blakang paleotak ko..mulut ko tu lebih bangang dr org duk pk -ve pasal rozita nih..

          0

          0
      • Ritu vs Aya says:

        Masuk Masterchef dapat bayaran beribu2 hengget, iklan Safi, Primadona lagi…. X ke kayo namonyo….Itupon nak kena ada penaja lagi???

        0

        0
        • Rozitu Che Wan says:

          masok masterchef tue charity yek

          0

          0
        • Olga says:

          mmg la charity yang oi! tp Astro tetap kena bayar retis2 yg join MCSM tu! ko hengat retis tu saje free2 nak masak2 bagai bawah panas matahari? makin lama bertahan dlm tu makin bertambah lah duit Astro bayar.. charity tu side purpose je!

          0

          0
      • Amerie says:

        MILF MILF MILF .

        0

        0
    • gulahati says:

      bestnye kawin ditaja.. sepupu aku pon aritu kawin ditaja walau bukan retis.. sebab die keje bridal je bridal taja die.. pehh memang bebulu aku tengok la kan kat kampong bole buat 2 pelamin, 6pasang baju, props potong kek, red karpet, kek, katering.. peh peh pehhhhh jeles aku.. inikan pulak retis ek…

      0

      0
      • abg engineer yg sbnr says:

        nara, cte laaa psl Shah Puzzle hutang RM5k dkt Neolopak….blog gosip laen dh msok laaa…..lembab laaa nara ni….pfffttttttttttttttttttttttttttt

        0

        0
    • Olga says:

      MALAM NI MASTERCHEF CHE TA YG KLUAR

      0

      0
    • kak timah says:

      XDE GAMBAR TERBARU KE NAK LETAK????ASYIK2 GAMBAR YG SAMA JE

      0

      0
    • Fakka says:

      Tukar tajuk gossip kepada ” Perkahwinan Penuh Subsidi”

      Kalau cenderamata pun kebulurkan subsidi… di mana KEIKHLASAN memberi cenderamata?

      0

      0
  2. QiQi LaLa says:

    retis kan memang byk penaja.. xpelik laa

    0

    0
    • kamariah says:

      UNTUNG LA JD RETIS NIH….BYK BENO YG NAK MENAJA….
      TP GUNE DUIT SENDIRI LG PUAS….SMPI CENDERHATI PUN NAK DITAJA ADUHHHH HAIIIIIII……..APE BOLEH UDAH REZEKI DEME GAMAKNYEEE….

      0

      0
      • miss ynwa says:

        nak jugak ke engkau? jadi la retisss…kompom ko akan ditaja HANYA jika nama ko meletoppppppppppppppp

        0

        0
        • kamariah says:

          MISS YNWA…
          OOOOOOOOOO KLU NAK DITAJA KENE JD RETISSS DULUNYE
          PAS TU KENE MELETOP YERRR……..SIAN AKU TGK KO PUNYE
          PEMIKIRANNN………..

          0

          0
    • aku penaja says:

      taja kondom boleh…

      0

      0
  3. bini carlos says:

    i like che ta… sejak dia masuk master chefff love u che ta.. ceq minat kat hg…….

    0

    0
  4. miss nurul says:

    kawen free la ni yek? untung che ta. untung zain, dpt kawen free

    0

    0
  5. adrina says:

    tanniah che ta n zain,semoga bahagia hingga ke jannah…. doakan yang tbaik untuk kamu berdua… semoga Allah berikan yng tbaik untuk aku… amin….

    0

    0
  6. Lady Red says:

    Rezeki orang nak mendirikan masjid… apa pun tahniah untuk Cik Ta dan Zain…

    0

    0
  7. wawa says:

    untunglaa jdi retis ado org taja…tuh raja azmi mau khwin p taja sama…siap mau tunang ag..

    0

    0
  8. nurfaezah says:

    x sabar nak tgk che ta pakai gaun pengantin :) hopefully this marriage is the last for them. wish them happily ever after :) jom singgah blog sy http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    0

    0
  9. kuks says:

    che ta i love u.tobat tak nak kutuk2 che ta dah skrg. dah minat kt che ta dlm masterchef. minta maaf ya che ta. che ta baik..yang lain2 tu aku doakan smoga allah beri petunjuk. aminn..smoga brbahagia che ta dengan zain.

    0

    0
  10. sarah lee says:

    nak taja saje…….nanti dh kawen ade baby..sibuk nk carik penaja gak ke? Penaja susu, penaja pampers, penaja bla bla bla bla……..
    Eh che ta mampu lagi ke nk beranak?? Ahaks

    0

    0
    • seorang manusia says:

      cakap orang je LEBIH …sekali betul2 kau yang tak boleh beranak…baru tahu nak insaf….

      0

      0
  11. aku semut pink says:

    klau aku kaya pn aku nk taja bju utk che ta ni..xpayah beli kain byk2…stakat 2 3 meter je dh cku sbb che ta kn mmg suka pkai kain yg skit2

    0

    0
  12. Umisara says:

    Doakan aje lah kebahagian mereka. Jodoh tidak kira tua atau muda. Makcik saya umur dah 46 pun masih mampu beranak. ok je anak dia sihat walafiat. Semua nya telah ditentukan oleh Allah, jadi kita tak perlu lh nak mempertikaikan nya.

    0

    0
    • mamat says:

      mak aku, 48tahun, beranak anak kembar perempuan. alhamdulillah. sgt takut mase tu jadi pape kat kembar tu, yelah, dah nak masuk 50 dah umur. tp, sampai skrg dah 6 tahun dah kembar tu, pandai pulak tu (hehe).. walaupun beza umur aku dengan adik kembar aku tu 20tahun.hahah… kuasa Allah jgn dipersoall

      0

      0
      • Anonymous says:

        Alhamdulillah…smuanya selamat..rezeki Allah kn.dpt twin lg..bestnye..ni smuanya kuasa Allah..
        tp skang ni kene control jgk yg umo die lbh 40thun..bkn pe faktor kesihatan ibu n ank yg dkandung..tapi dh Allah tetapkan rezeki dpt anak kite control cam mn pun nk dpt,dpt jgk kn…

        0

        0
  13. TENGAH TEPI says:

    untung la zain dapat che ta dah cantik, hot, pandai masak lak..

    0

    0
  14. teah says:

    murah rezeki che ta.. Esok klu ngandung jangan lupa wat baby shower. Mesti ramai penaja.. Kacukan le katakan.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    abg nara balik2 letak gambar che ta dgn zain yg holiday sesama tu.. cam tak de gambar lain… tp aku rasa ada sesuatu yg menarik ttg zain kt gambar tu kot.. auuuwww…

    0

    0
    • MINAH JAMBU MNGADAP CMPUTER 24 JAM says:

      NARA LETAK GAMBAR ZAIN NGN CHE TA YG LAST TU SEBAB ZAIN PUNYA TGH STIM,NAK BG RAMAI MASUK KOMEN KOTTTTT

      0

      0
  16. Mak andam says:

    Amboi , ang ni Che ta..Ang tu dah kaya nahh..awat lah ang nak kahwin ada
    penaja ? ang kan banyak job Primadona , Masterchef , duta safi lah..lar ni confirm meriah ang kahwin ni..

    0

    0
  17. amirul says:

    malas nak komen busuk2 tentang dorg..just wish selamat bahagia

    0

    0
  18. amirul says:

    malas nak komen busuk2 pasal dorg…just nak wish selamat pengantin baru

    0

    0
  19. Anonymous says:

    laaa aku igt aku mimpi jumpe cik ponti..rupe2nye aku tgh ngadap laptop ade muke cik taaa laa…heavy sgt make-up nye..lagi2lah posing maut bgai..hahaa….alaaa cik ta pun nk kate muke ade panau kurap sure xde kn..yg sakan sgt berbedak 6inci tu pehal..hadoii..

    0

    0
  20. BUNKFACE NO.1 says:

    biar lah orang nak taja cik ta,,,,apa problem nya ?? korang semua tak payah hipokrit lah, cuba kalau korang yang ditaja mesti terima punyer

    0

    0
  21. Alia says:

    Saya kerja kat pavilion. Selalu juga nampak che ta dn zain saidin shopping kat situ. Che ta memang cantik anggun dn bergaya. Semoga che ta dn zain bahagia sehingga ke jinjang pelamin dn sehingga akhir hayat.

    0

    0
  22. tak suka org jeles says:

    Biar la dah org nk taja bukan diorg yg minta. Diorg pon ada kepentingan n sbb2 trsendiri kenapa menaja artis kahwin, dh tentu nk promote produk diorg.. klu taja korg2 yg jeles ni.ada ke org nk tgok? Skurgnya artis kahwin dh tentu masuk paper, magazine,tv… aku berani kerat jari la klu ada org yg nk taja korg, sure korg amik punya kan..benda free spe xnk..ibarat korg dh ludah jilat balik la.. dengki x abis2.. jd la org popular dulu klu nk org taja sna sni.

    0

    0
  23. Zain Sardin says:

    peluang untuk tajaan masih di buka, jadi cecepatlah ahkak2 buat permohonan, kami masih memerlukan tajaan bunga, kereta kuda, kereta mewah, duit minyak, duit tol, pakej bulan madu kat Hawaii, takmo takat gi bali atau China yer, paling kurang pun Eurpore yer dll….

    0

    0
  24. tacacila says:

    untuk cenderahati tu apa kata che ta bagi je guests set bulu mata pelesu che ta, kan trademark che ta tu…

    0

    0
  25. kak ton says:

    aku rasa takder fell la kalau tengok che ta ni naik pelamin..risau pulak aku muker dia tak berubah pasal aku dah muak tengok muke dia make up tebal2 dah biasa sangat tengok… >_<

    0

    0
  26. Anonymous says:

    artis sian weh,duit banyak pon, kawen mintak ditaja…duit banyak sibuk beli baju, makeup, slim, putihkan diri…da saket ti, baru la nak sedar mintak tolong kat org ramai…

    0

    0
  27. Qiera says:

    Aku ni kerja kat klcc. Selalu jugak lh nampak che ta dn zain datang situ, Masa dia tengah sibuk membeli belah tu sempat juga lh aku tengok dia dekat2. Memang sangat cantik lh. Tak mekap tebal pn, simple aje. Dia tk sombong pn, baik sangat. Tengok kat tv tak sama tengok kat luar.Tengok dia secara depan2 memang cun habis.

    0

    0
  28. Nasarudin says:

    Untungnya artis.. kahwin pun senang aje dapat tajaan ye..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    alooooo nak kawin biarlah dari hasil titik peluh sendiri… oh yer… klu dpt sponser bila cerai tak ler galat yer tak??????

    0

    0
  30. miss s says:

    zain ni xde duit..che ta nk yg mahal jer

    0

    0
  31. sal?xpuas hati?? says:

    krg nie menyibuk je kje..lntk dorang la..bila di taja korang ckp itu ini,bila x ditaja lain plak korang cakap..24 jam berperangsa buruk btul korang nie lah..

    0

    0
  32. YANA says:

    KLU AKU LA..DAH LAMA AKU KAWEN

    0

    0
  33. SH says:

    Jangan jadi mcm Qazem Nor & Embun – penaja tarik diri..baik buat back up stand by….kalau tak nanti kawin koboi…

    0

    0
  34. syukur says:

    Dahsyatnye komen mulut puaka, astaghfirullah….mencarut pulak dia kat sini…
    Ape2 pun saye mohon Allah bahagiakan mereka dunia akhirat. Ameen.

    0

    0
  35. carmen says:

    saya tau mereka mau kahwin ,boring!

    0

    0
  36. […] Perkahwinan Rozita Che Wan Sudah Ada Penaja (73) […]

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Semoga Allah merahmati anda berdua hingga ke SHURGA – Ameen

    0

    0