(13 GAMBAR) Perkahwinan Puteri Hafizah Sururul Bolkiah: Anak Ke-5 Sultan Haji Hassanal Bolkiah

Trending

(13 GAMBAR) Perkahwinan Puteri Hafizah Sururul Bolkiah: Anak Ke-5 Sultan Haji Hassanal Bolkiah

Puteri Hafizah Sururul Bolkiah(32) mengahwini Pengiran Haji Muhammad Ruzaini(29. Puteri Hafizah merupakan anak ke-5 Sultan Brunei dengan isterinya Permaisuri Saleha. Kedua pengantin ini merupakan kakitangan kerajaan dan Puteri Hafizah yang menpunyai degree dalam Business Administration bekerja sebagai pegawai di kementerian kewangan dan Pangiran Ruzaini pula merupakan penjawat awam di Pejabat Perdana Menteri.

Tahniah kepada pasangan diraja ini oleh kami di AmazingNara.Com. Semoga kekal ke anak cucu!!

Advertisement



Advertisement

Sumber : Dailymail

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

85 Comments

  1. juicy couture tracksuit outlet

    September 29, 2012 at 10:10 pm

    Nice post. I was checking constantly this weblog and I am inspired! Extremely helpful information particularly the ultimate section :) I maintain such information a lot. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and good luck.

  2. eida

    September 25, 2012 at 10:17 am

    saye org Malaysia..tp pernah berkawan dgn lelaki brunei..sye rase la kan,lelaki brunei sgt baik.dan sgt berlembut dgn perempuan,dan romantik..hehe..

  3. Pg Ak Nad

    September 24, 2012 at 12:02 pm

    assalamualaikum…

    janganlah bergaduh sesama sendiri… jalur kuning bukan melambangkan “aku raja kau siapa”.. keluarga diraja ada budget diaorang sendiri….

    *peace*

    love from Brunei

  4. mak aku org brunei

    September 24, 2012 at 10:55 am

    Spttnya kerajaan kita amik contoh cara kerajaan brunei menyambut perkahwinan.semua menutup aurat.acara pun semua islamik cm berkhatam,baca quran.terisi dgn keagamaan.kalau kite kt msia dok hiburan je lbih.tgok sultanah menutup aurat.tue bru tgjwb seorg sultan bukan saja kt keluarga tp rakyat.

  5. aisyah nur

    September 24, 2012 at 10:31 am

    subhanallah masyaAllah manisnya kedua mempelai ,
    mendoakan agar kalian dikumpulkan dalam kebaikan serta rahmat dari Allah , moga kekal hingga ke syurga.aaminn ya rabb :)

    sahabat semua moga Allah kurniakan taufik dan hidayahNya dalam hati setiap dari kita ,aaminn
    salam kasih dari malaysia :)

Loading...