Perkahwinan mewah

Trending

Perkahwinan mewah

Kalau nak kaya kenalah jadi tokey. Ni dia wedding yang giler grand anak tokey arang batu kat China…

Rumah pengantin lelaki

Advertisement

Hantaran

Rombongan pengantin lelaki





Rumah pengantin perempuan

Pengantin perempuan

Cincin dah bagak, kuku pon nak bertatah emas berlian

Rasuah nak lepaskan pengantin perempuan

Lepas nih mesti lagi grand

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

18 Comments

  1. aku gile lambo

    January 29, 2012 at 1:39 am

    sioot!!! lambo uh aku pnye ar..bapak die lambo wat hantaran..damn

  2. mikocan

    December 29, 2010 at 12:18 pm

    perhhh!!
    lamborghini…
    kalo nk beli pn at tngan kne ad 2,3 juta r….
    xpe2.nnty aq beli..
    hahaaha

  3. janda Shinichi Kudo + Ex Heiji Hattori

    December 19, 2010 at 3:37 pm

    woww btuahnya mereka… sama cantik sama padan