May 8th, 2015

Gulp. Wow. Amazing. Power. RM2 juta. Memang murah rezeki Lana Nodin dan Daud McKienzie yang bakal berkahwin pada tanggal 15 Mei ini kerana mendapat tajaan sebanyak itu. Tajaan tersebut adalah untuk majlis berinai, nikah dan bersanding. Abang Nara dah dapat bayangkan betapa meriah dan gemilangnya majlis perkahwinan Lana Nodin kelak.

lana nodin nikah

Majlis pernikahan pasangan ini bakal diadakan di Hotel Palace of the Golden Horses yang merupakan hotel 6 bintang di Malaysia pada jam 9.30 pagi 15 Mei. Majlis persandingan pula akan berlangsung pada jam 8 malam di tempat yang sama pada hari yang sama. Sehari sebelum, majlis berinai bertemakan Puteri Gunung Ledang akan dilangsungkan. Fuh!!! Confirm Lana Nodin akan cantik, anggun dan jelita di hari bahagianya itu.

lana

Lana Nodin sendiri melahirkan rasa terkejutnya atas tajaan yang diterima. Ia adalah satu jumlah yang banyak. Betullah kata orang berkahwin itu memurahkan rezeki. Kalau orang dah nak taja, buat apa kita nak tolak kan? Semoga segala perancangan berjalan dengan lancar. Selamat pengantin baru Abang Nara ucapkan kepada Lana dan Daud. Sumber Harian Metro.


Comments are closed.

Loading...