August 10th, 2020

Wow. Terkejut Abang Nara apabila mengetahui salah satu applikasi kegemaran diri ini menjadi semakin awesome, fantastik dan power selepas mendapat update terkini.

mydigi app

Ha, inilah applikasi MyDigi yang kini mampu melakukan apa sahaja perkara yang anda fikirkan. Tak percaya? Meh sini Abang Nara bagi beberapa contoh:-

Belanja awek/pakwe anda

Apabila kita ber”dating”, sesekali mesti nak belanja si dia yang tercinta kan? Tapi bajet nak kena jaga jangan sampai poket kosong pulak. Ha, dengan applikasi MyDigi, korang boleh dapatkan macam-macam tawaran best yang pasti membuatkan pasangan anda gembira, sambil dapat berjimat. Antaranya seperti:-

Teallive – RM4.99 untuk minuman bernilai RM7

tealive my digi

Starbucks – RM9.99 sahaja untuk minuman Frappuccino

starbucks promotion my digi

Baskin Robbins – RM5.99 untuk junior scoop aiskrim

baskin robbins my digi app

Bayarkan bil telefon mak ayah

Sekiranya mak ayah anda juga merupakan seorang pengguna Digi, ada cara yang paling senang untuk anda berbakti kepada mereka setiap bulan. Masukkan sahaja nombor telefon mereka ke “My Favourites” di dalam applikasi MyDigi dan bayarkan bil mereka. Pasti mereka terharu dan anda pun gembira dapat membalas jasa mereka.

Dapat ganjaran setiap masa

Satu lagi perkara best tentang applikasi MyDigi ini ialah banyak ganjaran yang diberikan setiap masa. Bayar bil dapat ganjaran. Topup data dapat ganjaran. Hari jadi anda? Pun dapat ganjaran. Memang best sangat-sangat.

Makin mudah buat langganan

amazon original hanna

Ha, buat anda yang suka menonton drama dan mendengar muzik, pasti anda suka dengan fungsi “Easy Add” dalam applikasi MyDigi ini. Ada Amazon Prime Video, ada Digi Music Play, ada Viu dan Mubi Sinema untuk anda langgani.

digi music play

Lagi best kesemua ini boleh dicuba terlebih dahulu kerana ada 7 days free trial. Menarik kan?

gibraltar bsn

Selain itu ada juga insurans untuk perlindungan dari denggi cuma untuk RM5/sebulan. Ini dah masuk bahagian “lifestyle”. Senang cakap, dalam applikasi MyDigi ini, sebut je apa jenis langganan korang nak buat, confirm ada punya. Terbaik!

Main game sepuas hati

digi rgg

Last but not least, buat “kaki gamer” anda memang wajib muatturun applikasi MyDigi ini. Terlalu banyak benda best yang boleh anda dapatkan menerusi Republic GG (RGG).

digi rgg

Contohnya sekarang ini ada RGG Treasure Hunt yang membolehkan korang menang credit dan “item” sekiranya berjaya menjumpai kunci untuk membuka harta karun. Ada macam-macam misi dan setiap misi memberikan kunci yang berbeza. Best gila!

digi rgg treasure hunt

Selain itu anda bakal memperoleh diskaun RM2 apabila membeli mana-mana kredit bernilai RM20 untuk game seperti Mobile Legends, PUBGM, Steam, PlayStation dan CODM. Last but not least, kalau anda buat pembelian RM30 untuk game seperti Ragnarok Mobile, Light of Thel dan Dragon Raja, maka anda akan menerima diskaun RM3. Memang untunglah jadi gamer bersama applikasi MyDigi. Jimat kaw-kaw.

digi rgg

Jadi tunggu apa lagi? Kalau anda merupakan seorang pengguna Digi, muatturun applikasi MyDigi sekarang juga dan rebut pelbagai hadiah, tawaran dan ganjaran best. Maklumat lanjut layari www.digi.com.my


Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...