July 23rd, 2018

Sebut sahaja nama Rozita Che Wan ataupun Che Ta, pastinya ramai wanita mengidamkan wajah jelita serta bentuk badannya yang begitu menawan.

Walaupun memiliki tiga orang cahaya mata dan sudah menganjak usia 45 tahun, pereka fesyen terkenal Rizman Ruzaini mendedahkan Che Ta mempunyai ukuran badan yang paling sempurna tidak ubah seperti saiz ukuran patung.  Bentuk badan Che Ta mengalahkan anak dara dan tidak pernah berubah sejak menggayakan rekaan pereka fesyen tersebut  13 tahun lalu.

Tidak dinafikan, Che Ta mempunyai pakej artis paling anggun dan sempurna penampilannya. Pastinya disebalik kesempurnaan itu tentunya Che Ta mempunyai rutin tertentu dan penjagaan kesihatan untuk mengekalkan bentuk badan yang langsing dan menjadi idaman semua.


21 responses to “Pereka Fesyen Rizman Ruzaini Dedah Ukuran Badan Che Ta Paling Sempurna”

  1. Hot stuff says:

    Body sculpting, botox, filler, liposuction….mmglg sng nk maintain dari just jaga mkn. Lain la klu tak minum bende manis lgsung and mkn sayur shj tapi raw vegan. Minyak2 mmg x boleh mkn. Klu gitu mmg kurus. Tapi artis kurus btul dah berumur mmg x pcaya klu x gi salon

  2. Alip Syuk says:

    Pmpuan msia rmai gemuk2 pdahal bru 20lbey. Mntk jge body sket.

  3. lil says:

    48 dah che ta ni ..knape asyik ckp 45 je hehe .. tapi mmg terbaek la body dia inspirasi btol …

  4. life begin at 40? says:

    aku ada mcm pelik gak la dgn che ta ni… 5,6 thun lepas umur dia hampir 45 tahun.. tahun ni, menginjak 45.. brapa umur dia ni sebenarnya??

  5. Puteri Umno Yang Terbuang says:

    Ada pengomen saiko. Lepas kena sound kondem Che Ta, dia 2,3 posting plak puji Che Ta dan siap kondem posting diri sendiri yg mula-mula skali.

Loading...