Perceraian Tidak Bermaksud Kita Harus Membenci – Fasha Sandha

Hiburan

Perceraian Tidak Bermaksud Kita Harus Membenci – Fasha Sandha

Walaupun sudah tiga tahun bercerai dan kini mereka sudah mempunyai kehidupan masing-masing, pelakon Fasha Sandha bagaimanapun menegaskan peceraiannya bersama bekas suami, Rizal Ashram Ramli ataupun Jejai bukanlah alasan untuk mereka saling membenci mahupun tidak memberikan kasih sayang sepenuhnya kepada dua orang anak mereka.

Advertisement

Menurut Fasha, ibu bapa harus melakukan yang terbaik untuk anak-anak agar mereka tidak menjadi mangsa keadaan.

Ramai peminat yang memuji hubungan baik yang terjalin antara Fasha dan Jejai. Mereka antara contoh ibu bapa terbaik dalam memberikan kebahagiaan buat anak-anak tersayang. Semoga silaturahim ini akan terus terjalin sampai bila-bila.

Kredit Foto : Aqo Imran

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

33 Comments

  1. Anonymous

    December 17, 2018 at 2:15 pm

    bolehkah bekas suami bagi nafkah lagi pada anak2 jika si bekas isteri bernikah semula.

    • dua

      December 17, 2018 at 2:54 pm

      boleh je. tu darah daging dia kot…ex wife dah bwh tanggungan suami baru… but doesnt means suami baru patut lepas pandang (nafkah) pd anak tiri

  2. Anonymous

    December 17, 2018 at 2:12 pm

    perceraian akan saling mmbenci jika lgsung tiada nafkah..ko ada akn..sbb tu boleh ckp mcm tu.

    • Safi

      December 17, 2018 at 2:25 pm

      Ko ada duit sendiri , bekas laki bagi nafkah/belanja anak..
      Boleh la cakap cenggitu..
      Cuba tanya pempuan yg kena cerai , xde keje , bekas laki x bg duit belanja…
      Apa perasaan pempuan tu ??

    • Anonymous

      December 17, 2018 at 2:42 pm

      mestilah sumpa seranah bekas laki.

    • Anonymous

      December 17, 2018 at 2:42 pm

      mestilah sumpah seranah bekas laki.

    • Anonymous

      December 17, 2018 at 3:59 pm

      rasa nak lempang dan tumbuk muka serta ludah jantan poyo tunjuk baik x bg nfkh cmtu

  3. Anonymous

    December 17, 2018 at 2:07 pm

    kalau rita camni kan aman dunia…tak perlu provokasi dan menyindir…nampak fasha dan sedar, marbelles….

    • Yang pandai fikir

      December 17, 2018 at 11:18 pm

      Eh bodoh engkau. Cuba ko ditinggal bukan setakat nafkah.. batang hidung pun tak nampak bertaun taun. Hurai sikit kebodohan tu nak dengaq sket.

    • Duta Johor

      December 18, 2018 at 9:18 am

      Wehhh bodoh sungguh kowang ni…
      Rita dapat nafkah yang mcm dia nak…
      Duit Aidil direct deduct from his salary and bank in to Rita /anak2.
      Ko hengat kalau rita tak dapat duit bulan2…. dia bleh tiba2 kendur camni ke?
      Knowing Rita…. mmg tak la…

    • Manusia biasa

      December 18, 2018 at 11:44 am

      Alahai Duta Johor, memang la potong terus ke apa gaji…tapi berape je kalau dibandingkan ngan apa yg Jejai mampu bagi Fasha. Tu je… senang je kalau byk duit senang sket nak senyum lebih. Ni fasha nak banding2kan ngan org laen mana boleh laen2 kes. Kalau fasha dapat amount ciput camtu meroyan gak aku rasa. Lagi2 ditinggalkan xbersebab. Tiba2 je ditinggal pastu kawen baru. Ni mmg fasha yg nak cerai. Rita ditinggalkan. So tak boleh nak samakan sangat. Kalau nak jadi malaikat mesti semua nak. Reality kehidupan lain.

    • kakak

      December 17, 2018 at 11:22 pm

      Hek eleh. Exhubs byk duet bagi duet senangla nak cakap. Cuba mcm exrita yang tak seberapa tapi bebini banyak. Memang taaaaakla.

  4. kisahartis

    December 17, 2018 at 1:56 pm

    mohon hadam orang yang 6 taun tak jumpa anak tu. temasuk mak tiri dan kuncu-kuncunya. upload gambar anak bapak terus meroyan.

    • yapkim

      December 17, 2018 at 6:43 pm

      sepatut rita yg kene hadam

    • Buang bodoh please

      December 17, 2018 at 11:14 pm

      Ni sekor takda otak. Bekas laki bagi duit banyak senangla engko nak cakap camni. Cuba lepas tangan jangan kan duit nak jengok pun susah ko nak cakap camana? Otak letak mana?

  5. Anonymous

    December 17, 2018 at 1:53 pm

    Takutlah tu Jejai bagi duit kurang… sebab aidil kan ada… ramai kawan anak2 datuk2 boleh terlepas cari duit yg banyak

    • Anonymous

      December 17, 2018 at 5:06 pm

      duit bagi lebih… tinggal umah free lagi… nnti kawin pun bakal laki akan duk umah exlaki yg bayr… tak kan lah nk bising2… fasha pun tak meroyan2 kt ig dah skrg pasal ex laki ke exmertua ke… cool jer skrg balance account terlebih cukup