December 17th, 2018

Walaupun sudah tiga tahun bercerai dan kini mereka sudah mempunyai kehidupan masing-masing, pelakon Fasha Sandha bagaimanapun menegaskan peceraiannya bersama bekas suami, Rizal Ashram Ramli ataupun Jejai bukanlah alasan untuk mereka saling membenci mahupun tidak memberikan kasih sayang sepenuhnya kepada dua orang anak mereka.

Menurut Fasha, ibu bapa harus melakukan yang terbaik untuk anak-anak agar mereka tidak menjadi mangsa keadaan.

Ramai peminat yang memuji hubungan baik yang terjalin antara Fasha dan Jejai. Mereka antara contoh ibu bapa terbaik dalam memberikan kebahagiaan buat anak-anak tersayang. Semoga silaturahim ini akan terus terjalin sampai bila-bila.

Kredit Foto : Aqo Imran


33 responses to “Perceraian Tidak Bermaksud Kita Harus Membenci – Fasha Sandha”

  1. HusnaJBC says:

    Tu sbb ko ade aidil cuba dlu jejai kunun ngn nelydia mroyan bagai ko.. Tu sbb xmrtua u still bnci u

    • Anonymous says:

      Ko pulak lebih sudu dr kuah, jejai sndiri ckp mak dia xde mmbnci pasah tp ko pulak mcm duduk celah kangkang dorg konon expert tau sume bende. Dasar iblis batu api

  2. Kerja Kosong says:

    Alhamdulillah. Berfikiran matang dan terbuka. Dahulukanlah anak-anak daripada perasaan masing-masing. Harap pasangan-pasangan lain bolehlah contohi Fasha Sanda dengan Jejai. ^_^

  3. ubat kuat says:

    biar la dia.. masalah dia

  4. Anonymous says:

    Kalau macam ude wahid cerai isteri x ada pendapatan sebab jumpa lubang retis bekas orang… best kan… tak marah bekas isteri…. disindir2 je dlm socmed oleh istri cantik

    • Telur Tembelang says:

      Ude wahid nak sangat izreen disebabkan “ roti telur xboleh move on “..sebab roti telur sanggup tinggal kan isteri…

Loading...