Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Perceraian Tidak Bermaksud Kita Harus Membenci – Fasha Sandha

Walaupun sudah tiga tahun bercerai dan kini mereka sudah mempunyai kehidupan masing-masing, pelakon Fasha Sandha bagaimanapun menegaskan peceraiannya bersama bekas suami, Rizal Ashram Ramli ataupun Jejai bukanlah alasan untuk mereka saling membenci mahupun tidak memberikan kasih sayang sepenuhnya kepada dua orang anak mereka.

Advertisement

Menurut Fasha, ibu bapa harus melakukan yang terbaik untuk anak-anak agar mereka tidak menjadi mangsa keadaan.

Ramai peminat yang memuji hubungan baik yang terjalin antara Fasha dan Jejai. Mereka antara contoh ibu bapa terbaik dalam memberikan kebahagiaan buat anak-anak tersayang. Semoga silaturahim ini akan terus terjalin sampai bila-bila.

Kredit Foto : Aqo Imran

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 Comments

  1. HusnaJBC

    December 18, 2018 at 4:52 am

    Tu sbb ko ade aidil cuba dlu jejai kunun ngn nelydia mroyan bagai ko.. Tu sbb xmrtua u still bnci u

    • Anonymous

      December 18, 2018 at 9:34 am

      Ko pulak lebih sudu dr kuah, jejai sndiri ckp mak dia xde mmbnci pasah tp ko pulak mcm duduk celah kangkang dorg konon expert tau sume bende. Dasar iblis batu api

  2. Kerja Kosong

    December 18, 2018 at 12:18 am

    Alhamdulillah. Berfikiran matang dan terbuka. Dahulukanlah anak-anak daripada perasaan masing-masing. Harap pasangan-pasangan lain bolehlah contohi Fasha Sanda dengan Jejai. ^_^

  3. ubat kuat

    December 17, 2018 at 11:35 pm

    biar la dia.. masalah dia

  4. Anonymous

    December 17, 2018 at 6:00 pm

    Kalau macam ude wahid cerai isteri x ada pendapatan sebab jumpa lubang retis bekas orang… best kan… tak marah bekas isteri…. disindir2 je dlm socmed oleh istri cantik

    • Telur Tembelang

      December 17, 2018 at 10:38 pm

      Ude wahid nak sangat izreen disebabkan “ roti telur xboleh move on “..sebab roti telur sanggup tinggal kan isteri…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top