Written by Bella | December 17th, 2018

Walaupun sudah tiga tahun bercerai dan kini mereka sudah mempunyai kehidupan masing-masing, pelakon Fasha Sandha bagaimanapun menegaskan peceraiannya bersama bekas suami, Rizal Ashram Ramli ataupun Jejai bukanlah alasan untuk mereka saling membenci mahupun tidak memberikan kasih sayang sepenuhnya kepada dua orang anak mereka.

Menurut Fasha, ibu bapa harus melakukan yang terbaik untuk anak-anak agar mereka tidak menjadi mangsa keadaan.

Ramai peminat yang memuji hubungan baik yang terjalin antara Fasha dan Jejai. Mereka antara contoh ibu bapa terbaik dalam memberikan kebahagiaan buat anak-anak tersayang. Semoga silaturahim ini akan terus terjalin sampai bila-bila.

Kredit Foto : Aqo Imran

33 responses to Perceraian Tidak Bermaksud Kita Harus Membenci – Fasha Sandha

  1. Anonymous says:

    Takutlah tu Jejai bagi duit kurang… sebab aidil kan ada… ramai kawan anak2 datuk2 boleh terlepas cari duit yg banyak

    5

    4
    • Anonymous says:

      duit bagi lebih… tinggal umah free lagi… nnti kawin pun bakal laki akan duk umah exlaki yg bayr… tak kan lah nk bising2… fasha pun tak meroyan2 kt ig dah skrg pasal ex laki ke exmertua ke… cool jer skrg balance account terlebih cukup

      17

      0
  2. kisahartis says:

    mohon hadam orang yang 6 taun tak jumpa anak tu. temasuk mak tiri dan kuncu-kuncunya. upload gambar anak bapak terus meroyan.

    15

    3
  3. Anonymous says:

    kalau rita camni kan aman dunia…tak perlu provokasi dan menyindir…nampak fasha dan sedar, marbelles….

    7

    2
    • Yang pandai fikir says:

      Eh bodoh engkau. Cuba ko ditinggal bukan setakat nafkah.. batang hidung pun tak nampak bertaun taun. Hurai sikit kebodohan tu nak dengaq sket.

      6

      5
      • Duta Johor says:

        Wehhh bodoh sungguh kowang ni…
        Rita dapat nafkah yang mcm dia nak…
        Duit Aidil direct deduct from his salary and bank in to Rita /anak2.
        Ko hengat kalau rita tak dapat duit bulan2…. dia bleh tiba2 kendur camni ke?
        Knowing Rita…. mmg tak la…

        7

        1
        • Manusia biasa says:

          Alahai Duta Johor, memang la potong terus ke apa gaji…tapi berape je kalau dibandingkan ngan apa yg Jejai mampu bagi Fasha. Tu je… senang je kalau byk duit senang sket nak senyum lebih. Ni fasha nak banding2kan ngan org laen mana boleh laen2 kes. Kalau fasha dapat amount ciput camtu meroyan gak aku rasa. Lagi2 ditinggalkan xbersebab. Tiba2 je ditinggal pastu kawen baru. Ni mmg fasha yg nak cerai. Rita ditinggalkan. So tak boleh nak samakan sangat. Kalau nak jadi malaikat mesti semua nak. Reality kehidupan lain.

          4

          2
    • kakak says:

      Hek eleh. Exhubs byk duet bagi duet senangla nak cakap. Cuba mcm exrita yang tak seberapa tapi bebini banyak. Memang taaaaakla.

      10

      1
  4. Anonymous says:

    perceraian akan saling mmbenci jika lgsung tiada nafkah..ko ada akn..sbb tu boleh ckp mcm tu.

    21

    1
  5. Anonymous says:

    bolehkah bekas suami bagi nafkah lagi pada anak2 jika si bekas isteri bernikah semula.

    6

    1
    • dua says:

      boleh je. tu darah daging dia kot…ex wife dah bwh tanggungan suami baru… but doesnt means suami baru patut lepas pandang (nafkah) pd anak tiri

      10

      0
  6. Anonymous says:

    u kata anak2 x sepatutnya tahu masalah perceraiankn..tpi caya ckp saya ni suatu hari anak pasti tanya..” mengapa ayah ibu bercerai”..ko nk ckp apa…mmg lah tiada jodoh..ada sbb lain kan.

    2

    1
    • Anonymous says:

      anak yg masih kecil mmg x sepatutnya tahu masalah rumahtangga @ perceraian…bila dah baligh diorg akan tau melalui parents @ family members….diorg akan tanya sbb2nya….

      3

      0
  7. Anonymous says:

    LAKI KO BAGI NAFKAH ANAK LEBIH DARI CUKUP BOLEH CAKAP CAM GITU…RITA NAIK TURUN MAHKAMAH TUNTUT NAFKAH ANAK… MESTI LA BANYAK BUNYI…… MEEENGONG…..

    30

    1
  8. Akak Kantin 2.O says:

    Fasha dengan bekas mentua dah berbaik ehh..wahh..bagus la..dah xde saling membenci…Lepas ni sure famili jejai buat gathering Fasha boleh dtg dgn Aidil..Demi anak2 kan…Pertalian cucu dan atok xakan putus…

    7

    1
  9. Tiong says:

    Stiap ibubapa yg brcerai prlu tahu tnggungjwb.. bapa seharusnya tidak dihalang utk berjumpa anak, nesti tanpa syarat.. bapa mesti diberi kebebasan utk bersama anak2nya & beri kebebasan by bapa utk bawa anak2nya beramah mesra & menjalinkan ukhwah dgn famili sbelah bapa…

    10

    1
  10. Ryan n arjuna says:

    Sembang je lebih. mu dan nora dpt bekas suami yg baik ok la x perlu bersusah payah turun naik makamah nk tuntut hak anak2 aku rasa kalau mu lah ada ditempat rita rasa ya mu lagi teruk kut allah lagi tahu kelemahan setiap hambanya so allah tahu rita kuat tu pasal allah bg dia lalui dan hadap semuanya dan allah juga tahu kalau dia bg mu lalui mcm rita habis semua stesen tv muka mu je tiap2 minggu so x payah tunjuk sangat yg mu ni org yg bajet2 matang setiap masalah lain story ya kalau x pun mu boleh je ckp pada media sosial dgn cara pada ayah2 yg diluar sana contohi la jejai habis cita pada rita bertabahlah sbb allah tahu kamu dan anak2 kamu kuat menghadapi dugaan ini pada yg belum kena berdoalah byk2 agar allah tidak bagi dugaan ni utk dilalui seperti rita dan anak2ya kalau x suka cara rita tolong tengok anak ya yg tidak dpt haknya sebagai anak yg ada ayah berbin kan aidil zafuan

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Kalau macam ude wahid cerai isteri x ada pendapatan sebab jumpa lubang retis bekas orang… best kan… tak marah bekas isteri…. disindir2 je dlm socmed oleh istri cantik

    4

    3
    • Telur Tembelang says:

      Ude wahid nak sangat izreen disebabkan “ roti telur xboleh move on “..sebab roti telur sanggup tinggal kan isteri…

      4

      2
  12. ubat kuat says:

    biar la dia.. masalah dia

    2

    0
  13. Kerja Kosong says:

    Alhamdulillah. Berfikiran matang dan terbuka. Dahulukanlah anak-anak daripada perasaan masing-masing. Harap pasangan-pasangan lain bolehlah contohi Fasha Sanda dengan Jejai. ^_^

    1

    0
  14. HusnaJBC says:

    Tu sbb ko ade aidil cuba dlu jejai kunun ngn nelydia mroyan bagai ko.. Tu sbb xmrtua u still bnci u

    1

    0
    • Anonymous says:

      Ko pulak lebih sudu dr kuah, jejai sndiri ckp mak dia xde mmbnci pasah tp ko pulak mcm duduk celah kangkang dorg konon expert tau sume bende. Dasar iblis batu api

      1

      0

Leave a Comment

Optional