Perbezaan Kualiti Kamera Samsung Galaxy S8 VS iPhone 7 Plus

Trending

Perbezaan Kualiti Kamera Samsung Galaxy S8 VS iPhone 7 Plus

Trend sekarang bukan berpandukan pada jenama sahaja. Orang sekarang semua nak jadi instafamous nak jadi glamour jadi kualiti kamera pada telefon sangat menjadi keutamaan. Demand yang tinggi oleh pengguna tentang kualiti gambar telah menjadi pelumbaan kepada syarikat pengeluar telefon untuk hasilkan telefon yang mempunyai fungsi kamera yang berkualiti untuk dapatkan selfie yang sempurna.

Advertisement

EverythingApplePro telah mengeluarkan video yang membandingkan dua telefon pintar dalam kualiti kamera yang diberikan.

Jadi, apa pilihan anda?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Love Apple Product

    April 18, 2017 at 10:50 pm

    En. Poi, errr…. sblm komen, leh je kalau google dulu.. EverythingApplePro tu mmg satu istilah yg dorg gune laaaaaa…
    **tepuk dahi

  2. En.Poi

    April 16, 2017 at 10:09 pm

    Artikel yang baik sampailah tengok bahagian English. Everything ApplePro blabla memang tak boleh blah dah. Nak translate pun, pandai2la sikit. Ni silap haribulan dituduh plagiarized ka apa.

Loading...