January 10th, 2012

Nampaknya peperangan menggunakan medium Twitter antara Rita Rudaini dan adik iparnya, Zaquan Adha semakin hangat. Namun begitu kesahihan sama anda status update yang dibuat ditujukan kepada kedua-dua belah pihak tidak dapat disahkan kerana mereka tidak menyebut nama usernama masing-masing secara direct. Namun hampir kesemua tweet yang dibuat oleh mereka berdua seolah-olah membalas tweet antara satu sama lain.
zaquan rita

Sepert gambar di atas, Zaquan Adha menyatakan yang dia cuma ingin menyelamatkan abangnya, Aidil daripada seseorang yang kejam. Namun Abang Nara agak terkesima apabila membaca jawapan daripada Rita Rudaini:-

zaquan rita

zaquan rita

Senang cerita, benda-benda hal kekeluargaan sebegini tak perlu rasanya diupdate menggunakan Twitter. Satu Malaysia boleh baca. Agak memalukan kerana seolah-olah membuka pekung di dada sendiri.

Update: Lagi beberapa tweet yang ditulis oleh Rita Rudaini di bawah:-
zaquan rita
zaquan rita


308 responses to “Perang Twitter Antara Rita Rudaini Dan Zaquan Adha Semakin Panas?”

  1. Anonymous says:

    dunia hari ni. bergaduh satu malaysia tahu. kelakarlah

  2. PapaJAHAT says:

    Entah2 bukan zaquan yg tweet. Mcm pompuan je kepoh kat tweet ni. Bini dia ke, pompuan peminat aidil ke, sapa tau?

  3. ayu raudah budget cun la sgt says:

    ntah, serius menyampah la tgk ayu raudah, naik pun sbb kakak dia agknya, berlakon cm gampng je aku rasa, pastu dh x laku try cr laki yg knn2 kaya la main bola tu, ptuih…ko bole pg mati laAR

    rita rudaini, i loike (“,)

Loading...