October 26th, 2017

Baru-baru ini telah viral di laman Facebook perkongsian beberapa orang sosial influencer yang mengalami masalah kulit muka ‘breakout. Fuh!!! Takut Abang Nara tengok muka diorang. Memang teruk sangat-sangat.

masalah kulit muka breakout: perkongsian dari Facebook Zaty Anuar

ini pula dari Facebook Lana Haziz. Fuh, jerawat dia. Berbatu-batu!!

ini pula perkongsian dari Facebook Azx Lyn

Melalui perkongsian mereka, rata-rata masalah kulit muka “breakout” yang dialami ini adalah kebanyakannya berpunca daripada penggunakan produk kosmetik tempatan yang tidak diluluskan KKM. Memang teruk masalah yang dialami sehingga diorang ini semua tak sanggup keluar rumah. Terperap di rumah je. Malu nak keluar sebab muka teruk sangat.

Namun apa yang menyebabkan perkongsian gadis-gadis ini menjadi viral adalah tips-tips yang disampaikan untuk mengatasi masalah kulit muka “breakout” ini. Diorang ini semua tak lokek ilmu. Berpuluh-puluh ribu LIKE dan Share yang diterima. Rupa-rupanya ramai juga para gadis di luar sana yang mengalami masalah serupa.

Abang Nara pun turut sama membaca apa yang dikongsikan oleh mereka ini. Memang bagus sungguh tips-tips dan produk-produk yang dikongsikan oleh mereka. Memang banyak produk yang diperlukan untuk menghilangkan masalah kulit “breakout” ini. Akan tetapi ada satu produk yang diorang ini guna untuk mencuci muka. Produk tersebut tak lain tak bukan ialah Cetaphil Cleanser.

ha mereka yang viral tue semua cuci muka pakai Cetaphil Cleanser nie. Memang berkesan!!!

Cetaphil adalah jenama penjagaan kulit nombor 1 di Malaysia dan diakui keberkesanannya oleh pakar kulit seantero dunia. Nak beli pun senang sebab ada dijual di Watsons, Guardian dan farmasi-farmasi. Paling Abang Nara suka ialah ada siap share video cara diorang gunaka bersihkan muka guna Cetaphil Cleanser ini. Senang je rupanya.

Abang Nara pun terasa nak terus gi beli Cetaphil Cleanser ini bila baca testimonial tentang kelembutan dan keberkesanannya. Macam best je kan?

Bila baca komen-komen kat Facebook diorang nie pun, memang ramai kata Cetaphil Cleanser ini memang bagus dan berkesan. Berdasarkan pengalaman diorang, tak ada lagi pencuci muka yang sebest Cataphil Cleanser. Hmmmmm. Nampak gayanya Abang Nara pun kenalah try. Bukti dah ada depan mata. Sampai viral lagi. Ok esok nak gi Watsons beli. Korang pun boleh la cuba. Baca lebih lanjut di www.cetaphil.com.my.


Comments are closed.

Loading...