Written by shahzeeq | March 29th, 2017

Memiliki kulit putih cerah gebu dan licin satu badan tanpa masalah kulit adalah dambaan tiap wanita. Lagi2 dengan cuaca yang begitu panas terik sekarang, agak sukar untuk mengekalkan kecantikan kulit , kekal putih berseri serta awet muda. Memang banyak produk berasaskan kolagen dipasaran. Tapi mana satu produk kolagen yang paling berkesan dan terbaik untuk kulit? Kulit kusam dan je-ragat adalah masalah yang paling digeruni oleh tiap wanita kerana jeragat dan kulit kusam adalah kesan kekal.

Kini dengan formulasi mewah supplement kecantikan dari Snow Capsule yang didatangkan dari teknologi France, anda boleh kekal muda dan cerah selamanya tanpa perlu mengambil suntikan. Gabungan kandungan gluthathione , hyaluronic acid dan collagen yang tinggi mempercepatkan lagi proses penghasilan sel-sel kulit baru yang membantu masalah kulit. 10 kali agen pemutihan , sebab tu lah jeragat yang tebal pun boleh hilang.

1

Snow Capsule adalah produk collagen yang membantu untuk me-rawat kulit dari dalam, memutihkan kulit dan agen anti peneuaan seperti jeragat, kulit kusam dan kedut. Kini produk Snow Capsule yang menjadi permintaan ramai kerana keistimewaannya yang ter-bukti berkesan seawal tujuh haru penggunaannya. Hasilnya kulit anda akan menjadi cerah , gebu dan sihat. Anda pasti akan nam-pak perubahan seawal 7 hari. Paling ketara warna kulit akan jadi lebih cerah, gebu dan licin. Jerawat di belakang badan akan kering dan pudar dalam tempoh yang singkat.

Antara testimoni…

2

3

4

5

6

7

8

8

9

PRODUK INFO TENTANGÂ SNOW CAPSULE WHITE GLOW BOOSTER
– kandungan GLUTHATHIONE yang tinggi khas untuk pemutihan maximum
– kandungan HYALURONIC ACID sebagai booster untuk putih maximum
– kandungan anti oksidan yang tinggi
– melembutkan kulit
– anti kedutan. Mengurangkan masalah peneuaan
– merawat wajah yang bermasalah. ( jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak, kulit kering, etc )
– mencegah barah
– menggalakkan pertumbuhan rambut, gigi , tisu dan tulang rawan yang sihat
– meratakan warna kulit
– membuang toksin dalam badan, melancarkan sistem penghadaman.
– meratakan warna tona kulit
– memudarkan parut
– menguatkan sistem imunisasi
– menguatkan sistem badan kerana kandungan protein dan vitamin yang tinggi

Anda akan berpuas hati !
– anti penuaan
– agen pemutihan yang maximum
– kulit muka dan badan putih dan gebu .
– tiada lagi masalah kulit

Sebotol 30 BIJI
Facebook: SNOW CAPSULE ..

Jika anda berminat, boleh terus whatsApp di talian 016 586 4133

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 responses to Penyelesaian Masalah Kulit Kusam dan Jeragat

  1. Mytwocents says:

    Camne nak order dari singapura?

    0

    0
    • Anonymous says:

      kilang dia mana? kalau vietnam dan pilipina tak payah. ada makmal dan R&D ke? nak kulit cantik makan ulaman dan buah2an. selamat pun selamat.

      9

      1
      • Yaya says:

        Guys,
        Kandungan dia pun dah JELAS2 BAHAYA.
        Mengandungi bahan GLUTATHIONE yg TINGGI DAN HYALURANIC ACID.
        A BIG NO!!!
        Weh weh.. Pesan2 pd diri sndiri, kwn2, adik brdik, sedara mara, hentikanlah consume produk2 mcmni. Mudarat dia lebih byk dari kebaikan2. Syukur apa yg Allah bagi.
        Kalau nk cantik, senang je.
        Jaga sgt2 hal pemakanan dan bykkan minum air kosong. Tu je.
        JGN AMBIK RISIKO DGN GADAIKAN KESIHATAN HANYA UTK NMPK CANTIK, OK?
        Org boleh iklan apa saja dgn sertakn sekali testimoni yg gempak2, tp semua terpulang pd kita. Sbb, kitalah yg akan menanggung kesannya nnt. Hati2 k?

        14

        1
        • Ina says:

          Yang tak tahan tu, claim boleh mencegah kanser… sebenarnya produk macam ni lah penyebab utama kanser. kalau dah cepat sangat effect, mesti ada steroid. yg buat putih2 tu, bukan bahan yang bagus tu. itu boleh jd penyebab kanser kulit, kanser hati dan mungkin juga masalah buah pinggang.. Cek KKM, hantar lab untuk buat test dulu tengok….

          4

          1
  2. kak piah says:

    Ustaz2 kata haram kalau cuba tukar rupa yg allah dah beri… kalau muka dah macam tu terima je le. Ini bukan aku yg kata, lebai2 dan ustaz2 yg cite. Aku cuma menyampaikan je

    3

    0
  3. anti scam, anti fake products says:

    NAMPAK SGT PRODUCT MENIPU..
    gambar pun byk yg tipu..bila tgk gambar2 iklan fake product mcm ni, gunalah akal sikit..fikir..

    1

    1
  4. Mak Becok says:

    Ini dah diiktiraf Kem. Kesihatan tak?! Juga banyak produk collagen Zionis menggunakan fetus bayi yg. digugurkan – utk. anti-penuaan; jadi berhati2lah! Baik beli hanya coallgen ekstrak tanaman/buah.

    1

    0
    • poyo la Mak Becok ni says:

      collagen tanaman / buah tu sesuai ke dgn manusia? cer pi tambah ilmu dulu sebelum komen..tak payah nak collagen2 semua tu, semua pun tipu..dlm badan kita sendiri dah ada collagen, celah mana lagi ko nak collagen asing tu masuk dlm badan? ke pundi kencing juga akhirnya..jadilah pengguna bijak, bukan benak..

      0

      2
      • Mak Becok says:

        Bini atau suami lu dah dibut*hkan di jub*q oleh si DAPig tu kah, sampai lu terlalak mcm. si sewel?! Terlepas dr. Tg. Rambutan ka anjing ni?! Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sakit otak Homo/porno puaka Zionis Penyamaq penjajah penakut lanun DAPig oi!

        0

        1
    • Nama aku intan says:

      semua semua yang baca ni, meh nak bagi info sikit. Untuk pengetahuan semua, TUMBUHAN TIDAK ADA COLLAGEN SEMULAJADI yaa. Diulangi TIADA COLLAGEN.
      Yang mempunyai collagen cuma manusia n haiwan SAHAJA. so untuk akak2, abang adik semua yang nak promote barang jualan atau nak menasihatkan kawan2 ke.. Sila bagi info yang betul. Sebab orang sekarang memang senang percaya. Tak elok la kalau benda tak betul disebar semata2 nak lariskan produk.
      Yang sebenarnya ada tumbuhan tertentu yang boleh bantu badan kita tinggikan penghasilan collagen. Itu je fungsi dia. Bukan sebagai kolagen tambahan.
      Ni kira pelajaran baru untuk yang baru tau yaa.. ?

      3

      0
  5. Mak Becok says:

    Pembetulan:

    Ini dah diiktiraf Kem. Kesihatan tak?! Juga banyak produk collagen Zionis menggunakan fetus bayi organ bayi yg. digugurkan atau dibunuh (dibiak dlm. makmal – sbb. tu puaka2 cannibal Zionis ni gila perang & pengguguran anak) – utk. anti-penuaan; jadi berhati2lah! Baik beli hanya collagen ekstrak tanaman/buah.

    2

    0
  6. . says:

    Buat dosa je nara promote racun2 nie.udah2 ler nak putih nya.jaga pemakanan je.

    3

    1
  7. bukansnowwhite says:

    bkn ke produk snow ni antara produk yg dah disahkan KKM ada bhn berbahaya? ke aku silap produk? ke snow mana? #jgnkecamaku #akutanyaje

    2

    0