Written by Bella | July 23rd, 2018

Semalam, ada sumber kepada sebuah akhbar tempatan mendakwa penyanyi Syura Badron melakukan pembedahan bibir kerana bentuk bibirnya  jelas kelihatan sangat berbeza dan lebih mungil berbanding sebelum ini.

Walaubagaimanapun, perkara itu dinafikan oleh Syura sendiri, namun beliau mengakui ada menggunakan produk ‘lips plumper’  untuk jadikan bibirnya lebih menyerlah dan tebal.

Saya tak pernah melakukan sebarang pembedahan plastik pada diri dan tak pernah melakukan suntikan di bibir. Kalau ikutkan, bibir saya sememangnya tebal bahagian bawah. Saya akui ada memakai produk untuk mungilkan bibir. Produk lips plumper tu saya gunakan dalam 30 saat sebelum memakai gincu dan menjadikan bibir saya lebih tebal.

Terdahulu, penampilan Syura yang semakin kurus juga pernah dipertikaikan oleh sesetengah pihak sehingga penyanyi itu pernah dituduh mengambil dadah. Namun, Syura sudah lali dan tidak kisah dengan setiap tuduhan yang dilemparkan asalkan ia tidak menjatuhkan maruahnya.

Sumber Berita : mStar Online

27 responses to Penyanyi Syura Buat Pembedahan Bibir?

  1. Hahah hahahaha tepuk says:

    Ha Tepuk …saya pakai produk saya …saya tak buat pembedahkan ….ha tepuk

    11

    0
  2. wekkkkkkk says:

    foto dlm ni nmpk ok gmbr…bila tgok kat lain…mcm kena gigit penyegat tabuan tanah.

    12

    0
  3. Sukahatikau says:

    Cantik ke masalahnya???

    26

    0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      bibir tebal mana ada cantek ! bibir macm kena sedut je ! cantek lagi bibir yg orignal …

      8

      0
  4. piz says:

    lip plumper mmg buat bibir nampak full. tp takde la sampai ubah shape bibir drastik sangat. ermmm…

    13

    0
  5. nok gebuzzz says:

    tak de la lawo mana aku nengok…biasa jer….ni nak cangkul ubi besar jugak la ni..dah sendu kan!!

    5

    0
  6. minah senget says:

    kurniaan ALLAH suka sangat nak tambah2.. x cukup ka apa yg ALLAH dah bagi. setiap kejadia yang ALLAH ciptakan semua CANTIK.

    0

    0
  7. cintra says:

    adoi…tak lawa la syura oiit.. mcm kena gigit lebah jek .

    16

    0
  8. Anonymous says:

    nak lawan bibir dsv kot.. bila mak beruang buat mimik cium eiii geli tgk… lain lah bibir cuit mulus sedap skit mata tgk..

    3

    0
  9. Jiwa Terbang says:

    Kasi inject filler ni. semacam benor dia punya tebal tu…

    7

    0
  10. anona says:

    lips plumper tu xkan jd mcm ni hasil dia..
    nak tipu le tuuu..

    4

    0
  11. MelayuOhMelayu says:

    Weh kan syura turun berat badan sebab time dia masuk gegar vaganza dia kene sihir. Dulu badan dia mmg okay lepas tu turun mendadak, effect la kat muka bila badan kurus muka pun cengkung and buka binir dia je nampak besar , gigi dia pun nampak besar. Agak2 la nak fitnah pun… gila menfitnah la org2 melayu ni patut la org luar panggil maleis-not functional. Bodoh piang!

    2

    2
    • Gugu gaga says:

      Ala.. Standard la.. Artis bile da kurus kate la kene sihir la, ade penyakit misteri la, ade ketumbuhan la, pastu buat operation padehal buat operation buang lemak! Pas kurus semua nk tunjuk body pakai ketat2 mcm x ingat dri penah sakit.. Hahahah

      10

      0
      • Anonymous says:

        deep! tp aku setuju sgt2 esp bab pakaian…kata insaf la..berhijrah la ..tp fesyen diorg megundang dosa kan.

        2

        0
    • taye jr says:

      tau x per….. yg si produser dpt pucuk muder tu lg dasyat buat idung bagaii…. nmpk lain sgt dr muker dia yg dlu… x per plk org kisah…. ke nmpk tp ttp mulut jr sbb dia brduit

      1

      0
  12. Gugu gaga says:

    Ala.. Standard la.. Artis bile da kurus kate la kene sihir la, ade penyakit misteri la, ade ketumbuhan la, pastu buat operation padehal buat operation buang lemak! Pas kurus semua nk tunjuk body pakai ketat2 mcm x ingat dri penah sakit.. Hahahah

    2

    0
  13. Aku says:

    Ehem ehem. Tokti pun buat bibir. Ketara kot. Takde plak nak komen. Rileks sudaa.

    1

    2
  14. al-juburi says:

    syura sejak jadi janda ni makin lawa la..
    sedap tu kalau cemolot…pastu hisap2

    2

    0
  15. Joyah Pok Pek says:

    Rasa cm pelik lak..ak yg bibir tebal nak bibir kecik nipis..org lain lak nak bibir tebal…payah bibir tebal lipstik cepat habis..x de budget nak beli lipstik tiap2 bulan

    3

    1
  16. Aminah says:

    Syura semulajadinya dh cantik..tak payah lah nk mungil2 kn bibir tu.. Nampk lg tak cantik n pelik adala.

    0

    0
  17. syukur says:

    bibir tebal,
    pakai tudung,
    muka runcing,
    anting2 terjeluih gitu??
    wadepekkkk..

    Sesungguhnya org penan itu lagi cantik kerana mereka asli.
    mcm suntikan yg gagal.

    3

    0

Leave a Comment

Optional