Penyanyi Rap Altimet Terasa Hati Dituduh Bersara Kerana Sudah Tidak Laku

Hiburan

Penyanyi Rap Altimet Terasa Hati Dituduh Bersara Kerana Sudah Tidak Laku

Baru-baru ini penyanyi rap Altimet mengumumkan beliau sudah nekad untuk bersara dari dunia seni bermula 27 November tahun ini. Berikutan keputusannya itu, ada segelintir netizen yang mengandaikan karya-karya Altimet sudah tidak laku lagi.

Advertisement

Membalas komen netizen di Instagram, Altimet akui lagunya kurang mendapat sambutan berbanding dengan artis lain. Walaubagaimanapun, Altimet memberitahu kehidupannya kini lebih selesa. Sudah hampir bebas daripada hutang dan mempunyai aset serta simpanan yang mencukupi untuk hari tua.


Bersara tidak semestinya Altimet sudah tidak laku. Masih ada sahaja penyanyi yang selesa untuk bekerja dibelakang tabir dan mencipta lagu-lagu hits. Contoh terdekat adalah Malique, sehingga hari ini tiada siapa yang tahu apa sebenarnya yang terjadi kepada beliau, tetapi karyanya cukup berkualiti serta masih lagi mampu menyentuh jiwa dan mendapat sambutan hangat. Apa-apa pun, semoga Altimet bahagia dengan keputusannya itu, rezeki ada dimana-mana.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

10 Comments

  1. guna akal babi bagus

    January 23, 2018 at 11:28 am

    terasa hati..amboi tajuk .. melampau.. dimana terasa nya? dah mmg benar..
    bagi saya bukan kes terasa hati ke tak terasa..
    x semestinya dia balas dia terasa…
    dan x semestinya dia x jawab dia terasa.
    tolong lah…tajuk tu buat logik sedikit ..jangan buat fitnah sahaja.. penulis blog ni aku rasa busuk hati orang nya..memang kaki fitnah..mulut macam nenek kebayan.

  2. Mimi

    January 23, 2018 at 11:23 am

    sounds sentap to me hehehe

  3. wekkkkkkk

    January 23, 2018 at 11:18 am

    Altimet ckp, beri peluang pada retis baru, tapi kenapa Che Ta mcm baru nk mula menyanyi…tolong jwbkan..

  4. Anonymous

    January 23, 2018 at 11:11 am

    amboi..amboi…amboi.

  5. Anonymous

    January 23, 2018 at 11:09 am

    yg ko pergi melayan tu siapa suruh. ko pun sama2 bengap.

    • Anonymous

      January 23, 2018 at 11:34 am

      yo baguslah tu…
      melayu dan rap… mcm x berapa kena dgn selera i…yo.

    • Anonymous

      January 23, 2018 at 11:43 am

      die ni kan kalau bab meroyan lain mcm, mengalahkan org datang bulan. wat style mcm langsung xleh ‘sentuh’. ingt lagi kes mamat yg kena tuduh curi2 amik gamba die kt kedai makan tu. xde usul periksa, terus sembur. last2 sendiri segan. pastu bape tahun lepas dlm insta die ade sorg ni komen tanya pasal die ni btol ke org SIN. terus die nk ngamok, ckp mcm2. aku cukup xbekenan ngan personal attitude die, tp xnafikan yg lagu2 die bagus.

Loading...