Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Penyanyi Korea Seungri BIGBANG Didakwa Terlibat Sindiket Pelacuran

Salah seorang ahli kumpulan K-pop terkenal iaitu Seungri Big Bang didakwa berkaitan kes sindiket pelacuran. Seugri adalah ‘bapak ayam’ yang menyediakan pelacur untuk pelabur asing di kelab peribadi miliknya yang dikenali sebagai Club Arena.

Advertisement

Peratus saham syarikat agensi YG Entertainment milik Seugri dilaporkan mengalami penurunan yang mendadak.

Tuduhan terhadap penyany itu dimaklumkan oleh syarikat berkenaan namun buat masa ini pihak YG Entertainment enggan memberikan sebarang komen. Malah, pihak polis juga tidak dapat dihubungi untuk pengesahan lanjut.

Bulan lalu, Seungri pernah menafikan beliau terlibat dengan skandal ‘rasuah seks’ tersebut dan YG Entertaiment juga menyifatkan ia sebagai satu laporan palsu.

Proses pertuduhan terhadap Seungri akan dipercepatkan kerana beliau bakal menjalani latihan ketenteraan pada 25 Mac ini.

Sumber Berita : The Korea Herald

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. YG suka bagi rasuah

    March 11, 2019 at 9:08 pm

    padan muka ceo YG tu lah tindas lagi artis lain and mediaplay kan dah mendapat.

  2. Nara

    March 11, 2019 at 4:10 pm

    si nara ni anti kpop ni. Yang buruk2 pasal kpop die nak post. Kalu nak update sangat pasal kpop asal semua mende tak update? Artis Kpop derma kat tabung masjid ko tak nak post ke?

    • Anonymous

      March 11, 2019 at 4:23 pm

      admin nara minat dangdut…

  3. Anonymous

    March 11, 2019 at 3:53 pm

    ini nk dtg Malaysia, maka memberi ruang dan peluanglah kepada dia menmbahkan ayam2 dia..so jgn bagi dtg.

  4. Anonymous

    March 11, 2019 at 3:39 pm

    handsem…taste.

  5. anti k-pop

    March 11, 2019 at 3:29 pm

    haaaa tu dia pujaan hati k-poppers semua

    • Lovekpopsgt

      March 12, 2019 at 9:39 am

      Lol x semestinya die tu kpop idol…die tu hati pujaan sume yg minat kpop

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama