May 30th, 2011

prema yin gambit saifullah

Hangat sungguh reaksi para pembaca BeautifulNara apabila menonton video klip lakonan Prema Yin dan Shah Jaszle yang telah diarahkan oleh Gambit Saifullah. Ramai yang mengecam video klip tersebut. Abang Nara pun tak suka sebab memang tak boleh blah. Tapi apa kata kita dengar penjelasan dari Gambit terlebih dahulu:-

Utk memendekkan cerita,i x kan comment benda yg x berkaitan dgn MV ni. gejala2 sosial kat luar sana ke, rasuah, politik yg melanda ke, penonton2 yg hipokrit ke….i will not comment on that. just purely about shooting this video, thats it.

i will start.

mmg byk yg I kurang puas hati bila shoot this MV, energy level performance, my tight shot, wardrobe, makeup & etc but mmg last min & everybody EVERYBODY really works hard for it & i appreciate. Tapi semua ni adalah production problem dan u all x perlu tau. Mmg kualiti boleh lebih better, tapi Dgn masa as a main factor dari masa shoot till editing & juga masalah lain, we will try better next time. Everybody tried their best & i really appreciate that.

The Storyline.

cerita dia mudah, pasangan suami isteri yg pada mulanya kita establish seperti ada masalah keluarga-nak divorce ke, x brapa nak ckp with each other ke. tapi sebenarnya mereka hanya bermain ego diantara satu sama lain. Jual mahal etc. Itu adalah cara pasangan ini bermain cinta antara mereka, Green screen adalah bayangan mimpi perempuan itu.

This is a short story for u, i malas nak explain panjang2.

Soalan saya,

saya nak tau, apa salahnya video yg ditunjuk kasih sayang suami isteri ni, bukannya ada adegan cium ke, raba2 ke etc…. yg korang nak jadi isu sgt. x de niat saya nak buat kontroversi. Hanya nak paparkan mainnan ego kasih sayang mereka. Tak brapa nak jadi tu productions problem, korang x perlu nak masuk campur.

Isunya sebab ade Shahz Jaszle? Gambit Saifullah direct? pasal tu? x de pon cium2, raba2…. knapa crita anu dlm botol ade pasangan Gay main dlm scene ok plak? nampak anu dlm botol ok plak? cerita isteri&…. ade adegan sekian ok plak? mereka hanya memaparkan lakonan cerita. Sama juga saya, bukannya ade kissing ke, raba ke….

please explain.

Disebabkan Gambit dah mintak explaination, apa kata korang explain kat dia di dalam ruangan komen di bawah. Abang Nara terasa malas pulak nak explainkan.


510 responses to “Penjelasan Gambit Saifullah Tentang Video Klip Prema Yin & Shah Jaszle”

  1. […] sure, mesti korang dah baca di Beautifulnara tentang isu muzik video ‘Marilah’ nyanyian Prema Yin yang penuh kontroversi dan seksi bersama Shahz Jasz…. Dan muzik video ni adalah di bawah arahan Gambit Saifullah. Nak tengok? Ada kat bawah sekali dalam […]

Loading...