Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Pening, Sakit Kepala” – Emma Maembong Sakit Badan Asyik Lakonkan Babak Jerit Dan ‘Menggila’

emma pening kepala asyik menjerit dalam cemburu seorang perempuan

Sejak kebelakangan ini, ramai betul yang asyik melekat di hadapan kaca televisyen hampir setiap hari bagi menonton drama “Cemburu Seorang Perempuan”. Nyata pertaruhan yang dibuat Astro untuk mewujudkan slot drama baru pada jam 7 petang itu menjadi!

Setiap episod, pasti ada sahaja babak dan adegan yang membuatkan penonton marah, sedih, geram dan bermacam-macam emosi lagi. Terkesan sungguh semua orang dengan plot cerita “Cemburu Seorang Perempuan” ini.

Advertisement

cemburu seorang perempuan

Paling mengejutkan penonton ialah bakat lakonan yang ditonjolkan oleh Amar Baharin, Amyra Rosli dan Emma Maembong. Tapi paling ‘real’ sekali ialah lakonan gila yang dilakonkan oleh Emma Maembong menerusi watak Emi.

Lakonan cemburunya diiringi dengan babak terpekik terlolong nyata membawa kelainan daripada watak-wataknya yang sebelum ini. Baru-baru ini, Emma telah berkongsi sedutan pendek selepas dia merakamkan babak Emi menggila apabila mendapat tahu bahawa Zik dan Dhia akhirnya telah benar-benar bersama.

 

Advertisement
View this post on Instagram

 

lepas scene emi “jerit2 bg tahu dia sakit dapat tahu zik dgn dhia dah bersama” sakit kepala, mental jap betul2 ? THANK YOU @tqahadei AND @imanikhairiah jaga emma time ni. sakit sgt kepala asyik jerit2 #cemburuseorangperempuan #emanizers #Emmamaembong @emanizers

A post shared by EmmaMaembong (@emma_maembongofficial) on

Daripada entri itu, Emma kelihatan penat selepas menjayakan babak tersebut. Dia juga menyatakan bahawa dia sakit kepala dan pening kerana asyik terjerit-jerit.

Sakit doh badan.

Kebanyakan penonton memuji lakonan Emi yang sangat menjadi sehingga membuatkan mereka turut geram apabila melihat dia ‘menggila’. Ada juga yang meluahkan bahawa mereka berasa seram melihat Emi menoreh tangan pada episod kelmarin.

Jangan lupa terus saksikan “Cemburu Seorang Perempuan” sehingga ke akhir episod!

Sumber: Instagram

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Sarabi wife of Masafi ..

    November 23, 2019 at 2:06 pm

    Hmmm drama menjatuh kan maruah wanita … Lelaki dah tak nak ….carry the leg aje la …why nak siksa diri

  2. lalala

    November 23, 2019 at 8:20 am

    Uphamol kan ade.. satu je..lega..kahkahkah

  3. Anonymous

    November 22, 2019 at 12:58 pm

    Aku respect watak Emma dalam drama ni, watak antagonis. Syabas emma

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama