Penginapan Di Bilik Mewah Bawah Laut Maldives RM200,000 Ditaja Pihak Hotel – Neelofa

Hiburan

Penginapan Di Bilik Mewah Bawah Laut Maldives RM200,000 Ditaja Pihak Hotel – Neelofa

Percutian mewah Neelofa di Pulau Maldives baru-baru ini mencuri perhatian netizen di laman sosial. Berpeluang menginap di dasar laut dengan harga bilik yang mencecah RM 200,000 untuk satu malam, pastinya ia menjadi bualan hangat ramai. Betapa bertuahnya beliau bukan?

Advertisement

Walaubagaimanapun, Neelofa memberitahu beliau sebenarnya bermalam di villa mewah The Muraka atas tajaan pihak Conrad Hotels bagi menjayakan sebuah projek khas antara mereka.

Sepanjang berada di sana, ada beberapa aktiviti dirakamkan sekitar pantai dan hotel The Muraka untuk tujuan promosi oleh pihak Conrad Hotels. Tidak hanya saya, ada beberapa individu lain dari Amerika Syarikat dan beberapa negara Eropah turut terlibat dalam projek ini.

Terdahulu, Neelofa menerusi akaun Instagramnya meluahkan rasa terujanya kerana dapat merasai pengalaman menginap di dasar laut dan dikelilingi oleh hidupan akuatik yang unik. Ada yang mengecam dan menganggap ia satu pembaziran tetapi ada juga yang berkata apa salahnya untuk Neelofa menikmati percutian itu kerana beliau sememangnya mampu.

Sumber Berita : Kosmo Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

83 Comments

  1. Anonymous

    October 31, 2018 at 8:14 pm

    Proooooottttttt je lah ke muko ko.

  2. Anonymous

    October 31, 2018 at 7:49 pm

    Pungkor betol la gosip ni. Artis bertaik buat review pun x reti nk beza eh? Awal2 ku dah tauuuu

  3. Kupu2

    October 31, 2018 at 7:46 pm

    Awal-awal ngaku kan senang. Dan kantoi baru itu ini… yawn!

  4. El

    October 31, 2018 at 6:54 pm

    Asal keluar negara mesti berturban? Bukan lawan pon turban towel melilit ni, Malu nak betudung tutup aurat dengan sempurna, malu dengan syariat agama yang sudah di tentukan tuhan mu, sedihlah die ni, kaya di dunia saje

    • Yus

      October 31, 2018 at 9:04 pm

      Lofa so 5 years ago. Wany Hasrita org suka skrg!!!

  5. Nad

    October 31, 2018 at 6:19 pm

    Adoi,kalau dia guna duit sendiri,korang cakap membazir.kalau dia di sponsor,korang cakap kesian di sponsor rupanya.manusia kalau dengki,baik mana pun manusia tu,dia ttp dengki.sukahati dialah kan.dia femes bykla org sponsor dia.dia rajin cari duit,dia promote brand dia.korang kutuk2 dia.figure $ wont tell u lies la.byk untung dia sbb ramai support dia.
    Recently dia dpt kontrak dr agensi europe.xdpt bygkan betapa bernanahnya hati pendengki lofa.haha..keep it up girl..

    • popo

      November 1, 2018 at 8:02 am

      Aku setuju ngan ko. Ramai rupanya manusia hati kotor.

Loading...