Penginapan Di Bilik Mewah Bawah Laut Maldives RM200,000 Ditaja Pihak Hotel – Neelofa

Hiburan

Penginapan Di Bilik Mewah Bawah Laut Maldives RM200,000 Ditaja Pihak Hotel – Neelofa

Percutian mewah Neelofa di Pulau Maldives baru-baru ini mencuri perhatian netizen di laman sosial. Berpeluang menginap di dasar laut dengan harga bilik yang mencecah RM 200,000 untuk satu malam, pastinya ia menjadi bualan hangat ramai. Betapa bertuahnya beliau bukan?

Advertisement

Walaubagaimanapun, Neelofa memberitahu beliau sebenarnya bermalam di villa mewah The Muraka atas tajaan pihak Conrad Hotels bagi menjayakan sebuah projek khas antara mereka.

Sepanjang berada di sana, ada beberapa aktiviti dirakamkan sekitar pantai dan hotel The Muraka untuk tujuan promosi oleh pihak Conrad Hotels. Tidak hanya saya, ada beberapa individu lain dari Amerika Syarikat dan beberapa negara Eropah turut terlibat dalam projek ini.

Terdahulu, Neelofa menerusi akaun Instagramnya meluahkan rasa terujanya kerana dapat merasai pengalaman menginap di dasar laut dan dikelilingi oleh hidupan akuatik yang unik. Ada yang mengecam dan menganggap ia satu pembaziran tetapi ada juga yang berkata apa salahnya untuk Neelofa menikmati percutian itu kerana beliau sememangnya mampu.

Sumber Berita : Kosmo Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

83 Comments

  1. Sultan Melaka

    October 31, 2018 at 6:04 pm

    Bilalah korang nak merasa. Cekik darah Maldives ni. Pulau Besar je tempat korang hawau!

    #betaisbetter

  2. Anonymous

    October 31, 2018 at 5:57 pm

    Kantoi!! Kahx3

  3. Anonymous

    October 31, 2018 at 5:23 pm

    omar borkan al gala tengah cari bini no 2 tu..apa lagi LOpak, nnti keturunan ko pling cantik.

  4. wekkkkkkk

    October 31, 2018 at 5:03 pm

    Lopak pakai baju putih tu, lihat dugong tengah mengawan. Ketumbit mata nnti.

  5. Anonymous

    October 31, 2018 at 4:57 pm

    tak berkenan laa dgn turban dia…dh elok2 muka cantik pakai mcm tu nmpk tak elok

    • Anonymous

      October 31, 2018 at 5:02 pm

      towel je atas kepala.