Written by Bella | October 31st, 2018

Percutian mewah Neelofa di Pulau Maldives baru-baru ini mencuri perhatian netizen di laman sosial. Berpeluang menginap di dasar laut dengan harga bilik yang mencecah RM 200,000 untuk satu malam, pastinya ia menjadi bualan hangat ramai. Betapa bertuahnya beliau bukan?

Walaubagaimanapun, Neelofa memberitahu beliau sebenarnya bermalam di villa mewah The Muraka atas tajaan pihak Conrad Hotels bagi menjayakan sebuah projek khas antara mereka.

Sepanjang berada di sana, ada beberapa aktiviti dirakamkan sekitar pantai dan hotel The Muraka untuk tujuan promosi oleh pihak Conrad Hotels. Tidak hanya saya, ada beberapa individu lain dari Amerika Syarikat dan beberapa negara Eropah turut terlibat dalam projek ini.

Terdahulu, Neelofa menerusi akaun Instagramnya meluahkan rasa terujanya kerana dapat merasai pengalaman menginap di dasar laut dan dikelilingi oleh hidupan akuatik yang unik. Ada yang mengecam dan menganggap ia satu pembaziran tetapi ada juga yang berkata apa salahnya untuk Neelofa menikmati percutian itu kerana beliau sememangnya mampu.

Sumber Berita : Kosmo Online

83 responses to Penginapan Di Bilik Mewah Bawah Laut Maldives RM200,000 Ditaja Pihak Hotel – Neelofa

  1. unknown says:

    laaaaa x habes2 lg ke nara oiiiiii

    7

    1
    • Anonymous says:

      sebenarnya tak mampu… Nara nk cover baik lopak sebenarnya mampu booked zouk jer..
      patut laa katil usik side skit jer.. bukan tido pun rupanya 1mlm tuk posing fotoshot jerkkk aiish dia punye canang maklumlaa bakat xde jual kisah jer laa

      11

      0
      • Anonymous says:

        Sangkak la ko nie…dia lebih dr mmpu..bngg

        4

        2
      • Org Perak says:

        Dah agak dah pun disponsor. Nampak beria benar nk promote bilik yg paling mahal tpi rupanya duduk bilik lain. Kikih..Kelantan oh Kelantan. Kuat propa korang kannn?!!!

        13

        0
        • Anonymous says:

          Dia mmg duduk situ la bingai..busuk hati ko nie..jgn nj kutuk kelantan sngt..nnti smua keturunan ko dpt kelantan padan la muka ko..kecuali kalo ko mandul

          2

          4
      • Anonymous says:

        apa salahnya kalau ditaja, kalau orang memberi tanpa diminta tu namanya REZEKI.. Dah memang rezeki lofa dapat merasa penginapan kat situ.. kalau nak keluarkan duit sendiri pun of course dia mampu.. tak habis2 penyakit dengki..

        4

        0
    • Untung says:

      Untungnya lofaaaaa. Walaupun kaya 2-3 jugak fikir nak tinggal kat sini yg biliknya harga USD$50000 semalam. Banyak kot boleh buat dengan duit sebanyak tu. Tahniah lofa!

      4

      6
      • wekkkkkkk says:

        dia ditaja, bilik tu harga semlm usd&50, rm200k, maka no credit to Lopak balik. Bukn tulis extra bgi usd$59.

        1

        4
      • Anonymous says:

        aku xpaham yg tulis ‘Banyak kot boleh buat dengan duit sebanyak tu’
        jenis bebal jgk penjilat2 ni… bilik tu sedia ada hotel memang dah bina… time xde org booked bole laa buat fotoshot atau biar kosong jer…. hotel tu kasi masuk tuk posing jer ngok.. xde kos hotel tanggung utk bilik tu lopak kene tido mandi bilik lain

        3

        6
        • Anonymous says:

          promote bilik paling mahal. kak mah mampo ler. fans lopak budak wechat, mesti fefeeling nk jdi cam lopak. hakikatnya… nan hado.. gi buat review.

          4

          2
    • melati says:

      Wakaka.. Lopak diupah menjadi tukun tiruan.

      1

      1
    • Liza Halim says:

      Merasa jugak la pergi Maldives. Yg ko, nk gi Pangkor pun pikir 5-6 kali. Lofa tergolong artis high-class. Bukan semua kebykkn mampu. Mahal giler Maldives ni. Sekali seumur hidup blum tentu. 2-3 pun dah 10k wei. X pyh nk dengki sgt!!

      7

      2
    • faraj says:

      Orang pergi Maldives pelok laki yang ko peluk bantal panjang. Tepuk!!!

      1

      7
    • Betty says:

      dia ni cerita n gosip seni xde eh? asyik publisiti xde mgena dgn seni. mcm rita spender!

      3

      1
    • Ellie says:

      Buang je lah turban Benggali tu. Rasa mcm mak tolak je kepala dia ke dinding.

      2

      0
  2. lili says:

    kt ats kepala tu dh mcm tuala lepas mandi lilit kepala

    4

    1
  3. Tk says:

    Tak payah explain. Orang dah tau. You were only promoting for the hotel. As I said earlier on. All expenses paid for ie return flight and accomodation. Upah promote jadi model. And dont forget upah promote topi karung guni beras buatan tali jute tu lagi. Tuah badan ler.

    7

    3
  4. wekkkkkkk says:

    dh tahulah sbb ada ayat itu hari di media “diberi kesempatan”..

    lepas ni meroyanlah penjilat lopak..

    2

    3
  5. alfie says:

    Ini orang putih kata “hollow” happiness. Berlagak aje macam happy dan success tapi kebahagian KOSONG. Tempat tu romantic utk couple dan orang berhoneymoon,memang sakit jiwa kalau berseorangan kat sana!!! Dah lah tu sekarang rahsia dah terbongkar rupa nya 1 juta fan dia adalah FAKE!

    7

    5
  6. wekkkkkkk says:

    org kelantan mmg byk ssh, bersyukurlah ko lopak dpt berbapa tirikan Pakistan. Aku tahulah Pakistan mcm mana. So, aku cdgkn ko menikah je dgn Pakistan je yg berketurunan Pasthon.

    3

    7
    • Anonymous says:

      aku pun pikir camtu jgk… xyah g pakistan sane.. kt malaysia pun ramai pendatang dr paki bangla geng2 sedara dia jgk..

      2

      3
  7. Cantique says:

    Nara kau nikah aje lah dgn lopak …bini no 2 … Senang tiap hari buka ceta lopak …

    0

    3
  8. Akak Kantin2.0 says:

    Oyeke…beria lah ada yang cakap Neelofa rewards diri sendiri sebab untung niaga juta2…

    4

    0
  9. Wekkkkkkk says:

    Pndaipun ko.
    Sbb byk org juga selain lopak. Dri eroph pun byk utk promosikn bilik dan hotel tu.
    Nmpk sgt ..bengap..tagline untung..ssh nk kasi fhm.
    Adakh fhm skrg..lupakn budu byk grm berbnding tempoyak.

    1

    0
    • wekkkkkkk says:

      reply for anon 3.14pm.

      1

      0
    • Anonymous says:

      Dia yg ketiga..jgn bngg sngt..tgk page hotel tu…busuk hati ckp jelaaa…jeles la tu..mereput la ko menghadap phone ko tu

      3

      1
      • wekkkkkkk says:

        “Beliau turut memberitahu yang sepatutnya berada di sana hanya dua hari tetapi kerana ingin berehat dan bercuti sekejap, beliau menyambung percutian selama dua hari lagi. ”

        copy paste dri rotikaya..

        bila masa pulak hari ketiga..sponsor tu hanya 2 hari je utk semua yg di sponsor.
        ..2 hari lgi lopak sambung cuti , ini mesti dia check in tmpt lain.
        ..busuk sgt knw ekk ni.

        0

        0
      • Wekkkkkkk says:

        Dlm rotikaya ada je mesej bagi tahu.
        ” sponsor tu hanya bagi 2 hari je utk promosikan tmpt tu sma dgn omputeh dn lopak. Oleh kerana 2 hari tak cukup lopak kata..lopak sendiri tmbhkan lagi 2 hari sbb nak rehat.
        Maknenya hanya 2 hari tmbhn tu Lopak lh byr mungkin kt pulau tu jugk tpi bkn bilik tu.
        Lpas tu balik KL.
        JADI MANA ADA HARI KE 3 DIA..HARI DI SPONSIR… (mgkn dlm hari prtama atau ke 2).
        Nmpk sgt penjilat tegar.
        Ko google lh rotikaya tu. Ada ayat yg Nara pendingkn..sengaje x taip kt Blog Bn.
        Busuk bnanah lh wekk ni ye.

        0

        0
      • Wekkkkkkk says:

        Dia dua hari je di sana yg disponsor oleh hotel tu samalh dgn omputeh2 tu. Hanya 2 hari je.
        Lopak tmbh lgi 2 hari dgn sendiri sbb nk rehat slepas promosi tu. Mungkin di bilik lain.
        Bila masa dia ada hri ke 3 di bilik mahal tu. Nmpk sgt kelentong.

        Lu buka rotikaya..ada je mesej tu. Nara tak habis info.
        Busuk sgtlh wek ni ye.

        0

        0
      • Wekkkkkkk says:

        Ke tiga apanya. Dua hari je hotel tu bgi masa utk semua org yg khaskn promosikn bilik tu.

        Lopak tmbh lgi 2 hri sbb penat dia kata..dia tmbh hari yg extra tu mesti check in bilik hotel lain.

        Ada je dkt rotikaya mesej tu nara tak citer habis.
        Ya mmg wekk busuk..ko ada masalah kn.

        0

        0
  10. Anonymous says:

    Itu namanya tuah seseorg..kalau tak bertuah takdenya rezeki dtg mcmtu…ada kau org dpt spt lopak dpt..tanye je ok..

    #takminatsape2
    #sukatengoktuahorang
    #janganiri

    2

    0
  11. Anonymous says:

    tak berkenan laa dgn turban dia…dh elok2 muka cantik pakai mcm tu nmpk tak elok

    0

    0
  12. wekkkkkkk says:

    Lopak pakai baju putih tu, lihat dugong tengah mengawan. Ketumbit mata nnti.

    0

    1
  13. Anonymous says:

    omar borkan al gala tengah cari bini no 2 tu..apa lagi LOpak, nnti keturunan ko pling cantik.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Kantoi!! Kahx3

    1

    1
  15. Sultan Melaka says:

    Bilalah korang nak merasa. Cekik darah Maldives ni. Pulau Besar je tempat korang hawau!

    #betaisbetter

    3

    0
  16. Nad says:

    Adoi,kalau dia guna duit sendiri,korang cakap membazir.kalau dia di sponsor,korang cakap kesian di sponsor rupanya.manusia kalau dengki,baik mana pun manusia tu,dia ttp dengki.sukahati dialah kan.dia femes bykla org sponsor dia.dia rajin cari duit,dia promote brand dia.korang kutuk2 dia.figure $ wont tell u lies la.byk untung dia sbb ramai support dia.
    Recently dia dpt kontrak dr agensi europe.xdpt bygkan betapa bernanahnya hati pendengki lofa.haha..keep it up girl..

    6

    1
  17. El says:

    Asal keluar negara mesti berturban? Bukan lawan pon turban towel melilit ni, Malu nak betudung tutup aurat dengan sempurna, malu dengan syariat agama yang sudah di tentukan tuhan mu, sedihlah die ni, kaya di dunia saje

    2

    1
  18. Kupu2 says:

    Awal-awal ngaku kan senang. Dan kantoi baru itu ini… yawn!

    1

    0
  19. Anonymous says:

    Pungkor betol la gosip ni. Artis bertaik buat review pun x reti nk beza eh? Awal2 ku dah tauuuu

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Proooooottttttt je lah ke muko ko.

    1

    0
  21. Store the chocolate-covered fruit inside the refrigerator until ready to present the baskets and
    make sure the tasty treats are consumed right away or
    returned for the frig to stop spoiling. In addition to this, you also get
    a amount of the sales the event members make, again due to
    the structure in the giveaway itself. In 2008, they
    declared a $45 million profit for that 3rd quarter alone.

    1

    0
  22. popo says:

    Ramainya yg komen berbaur dengki. Kalau korang org sponsor tido situ pun, mesti korang rembat kan? So apa bezanya? Dh benda free, amek je la. Nampak sgt hati busuk. Penyakit phd!

    2

    0
    • Anonymous says:

      takde org hati busuk… lopak yg memalukan diri sendiri padahal tak mampu sampai penjilat2 ingat dia mampu byr rm200k… org mcm ni sedara ko sendiri pun ko boooo jer

      0

      0
  23. driving says:

    When a user registers for the drawing, they’ll be an added benefit list (more on this to come).
    Mix it up so that your message is going to be waiting once your new
    prospect logs in to their email account and reveals their inbox.
    also compiles daily deals information and lets you comb through those who appeal.

    0

    0
  24. Semalu says:

    Beruntung jadi seorang nelofa.
    Didunia dapat menikmati keindahan dunia. Diakhirat mungkin dapat banyak pahala nitezen sedekah. Sebab ramai sangat yang murah hati sedekahkan bahawa masing masing di tukar dengan dosa dosa mengeji dan mengumpat.

    1

    0

Leave a Comment

Optional