Written by AbangNara | August 6th, 2014

Wow. Serius hebat. Kagum Abang Nara dengan pencapaian Nora Danish di laman sosial. Mana tidaknya, pengikut pelakon comel ini di Instagram telah pun mencecah angka 1 juta. Kalau tak silap Abang Nara, Nora Danish adalah selebriti pertama Malaysia yang mencapai angka keramat ini. Jutaan tahniah diucapkan. Awesome sangat-sangat.

instagram nora danish

Dengan jumlah pengikut yang kini sejuta orang, pasti bukan mudah untuk Nora Danish menggembirakan hati semua pihak. Bagi Abang Nara, Nora hanya perlu teruskan apa yang dilakukan sekarang. Sentiasa berkongsi gambar terbaru diri sendiri, tidak menghakimi para peminat dan sentiasa bersikap mesra. Pasti tidak lama lagi jumlah pengikut akan terus meningkat seiring dengan sikap ramah yang ditunjukkan oleh Nora.

instagram nora danish

Tahniah diucapkan kepada Nora Danish atas pencapaian ini. Selamat hari raya juga diucapkan buat anda dan Rayqal. Semoga hidup anda akan lebih bermakna di samping keluarga tercinta. Lagi beberapa gambar Nora Danish di Aidilfitri dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Jangan lupa ikuti Instagram Nora Danish untuk mengikuti perkembangan artis comel ini.

instagram nora danish
instagram nora danish
instagram nora danish
instagram nora danish
instagram nora danish
instagram nora danish
instagram nora danish
instagram nora danish
instagram nora danish
instagram nora danish
instagram nora danish
instagram nora danish
instagram nora danish
instagram nora danish
instagram nora danish

76 responses to Pengikut Instagram Nora Danish Cecah Angka 1 Juta

  1. Prof Susah! says:

    apa nak dibanggakan sgt kalau dlm ig penuh gambar terdedah aurat dan bersama yg bukan muhrim.. makin byk follower makin byk yg menonton gambar2 tersebut.. renung2 kan!

    0

    0
    • dona danish says:

      ko jeles kan?sebab instagram ko hanya ada 26 followers je..kasehan!

      0

      0
      • BOLA MANISS says:

        Betul gak komen Prof tu… dunia la katekan…

        0

        0
        • Puan Noraini says:

          sejuk je tengok gambar anak buah nora danish.. bertudung litup menutupi dada.. mak nora pun tak mcm tu.. alhamdulillah.. moga mereka diberi hidayahNya… :)

          0

          0
        • ajis says:

          gila popular nora danish dpt sejuta followers..tp satu anugerah bintang popular pun tak pernah menang..renung-renung kan..popular ke?????

          0

          0
        • dikcik says:

          ntah nya….nara yang paling poyo!

          0

          0
        • One Direction says:

          yg aku peliknya….orang biasa pun ramai ada followers melebihi artis, orang biasa tu beli followers ker ????? I ada jumpa satu blog ni jual followers Twitter… followers dalam 10 ribu dalam 20 ringgit boleh dapat. Buat apa lah orang biasa tu beli followers Twitter….kau tweet robot yg baca. Lepas tu ada juga guna sistem bot utk dpt banyak retweet and fav. Benda2 ni semua…x guna satu sen pun, kau tweet robot yg baca….manusia yg baca hanya 2, 3 orang. Biar lah tak ada followers byk pun…asalkan manusia yg baca. Tu bagi org biasa lah…kalau artis kena lah ada byk followers kannnn.

          0

          0
        • Olga says:

          x tau plak.. org2 myanmar pandai guna teknology!

          0

          0
      • Bedah says:

        Majority followers yg ramai2 tu adalah haters yg suke stalk life style artis yg mereka envy…. Takde keje lain makcik2 haters nie

        0

        0
        • One Direction says:

          stalker yg paling busuk hati ialah stalker yg stalk orang tu…lepas tu dia sakit hati sorang2. Lepas dia sakit hati…mula lah dia flag gambar innocent banyak2 guna acc. yg berlainan. Sampaikan gambar tu kena remove. Post gambar family pun kena remove erk…agak pelik kat situ. Pic yg kena remove tu of course lah pic yg telah di FLAG. Lepas tu mak aku post gambar tu kat IG dia….ok jer tak kena delete pun. That means kat IG aku tu ada org giler !!

          0

          0
      • Ritu vs Aya says:

        Aku pon follower dia. Guys………follow is dazen mean aku ni die hard fan dia. Just silent reader merangkap haters jerk! Tp dia x macam Rita Rudaini, org carutkan dia pon dia cool jerk mcm Lisa Surihani. Yg tu aku respect

        0

        0
        • Tipah Kurma says:

          cheq p sekolah mana dosen’t jadi dazen?
          se-dozen cik tipah taw laa… ada 12 semua nyaa.. hahaha

          Hg pon mangkaq, haters tapi p follow retis… nampak sangat stalker!

          0

          0
        • mimi says:

          yang pastinya dalam 1 juta follower tu dia ada peminat dia. bukan dia mintak pun follower ramai. dah korang yang tak minat ni pun follow jugak kenapa. sibuk jaga tepi kain letteww. uollss ni semua makcik joyah versi moden tauuu.

          0

          0
        • diva says:

          Tipah Kurma pulak p sekolah mana? doesn’t jadi dosen’t? hahahahaha 2×5

          0

          0
        • miss ynwa says:

          tipah kurma nak selak kain org….kain sendiri terkoyak rabak…nak betolkan org diri sendiri salah jugaa…doesn’t la bingai……..meh dosen2 bunga aku hantar office kaww gune lori sampah

          0

          0
        • Tipah Kurma says:

          pernah dengaq typo tak mangkaq????

          janji aku tak jadi stalker.. sedeh hidup uols2 haters yg jadi stalker

          0

          0
      • ... says:

        dalam kubur esok duduk sorang2 jugak nora oii.. sama2 beringat ..pelihara aurat masing2..

        0

        0
      • seluar merah says:

        Asal kaki nedim nazri macam monyet dalam gambar kat atas tu? Hahahaahaha

        0

        0
      • One Direction says:

        lupa nak cakap….followers One Direction lagi banyak….x kecoh pun. Tu x kira lagi dgn personal twitter member One Direction…sangat banyak berjuta2 kalah artis Malaysia…hahahaha

        0

        0
    • Acah-Acah says:

      Ya betul tu Prof. Oleh itu marilah kita sama2 doakan agar ND dpt hidayah dr Allah. Kita doakan juga hidayah utk diri kita sendiri k Prof? Renung2kan.

      0

      0
    • Olga says:

      FOLLOWERS I DAH CECAH BERMILLION KAT INSTAGRAM I X KECOH PON,WRTAWAN PON XDE DTG CARI I,POYO LAH NORA NI PI BALIK MYANMAR LAH SEMAK!!

      0

      0
  2. girl14 says:

    bukan nye yang add tu semua peminat dia…. org nk mengomen n kutuk dia….

    0

    0
  3. nur says:

    stuju dgn Prof Susah!

    0

    0
  4. sya says:

    bayangkan kalau nora danish berhijrah satu hari nanti, mungkin 1 juta followers ni akan turur berhijrah kerana pengaruh beliau kuat.insyaALLAH.Semoga dipermudahkan.Aminn.

    0

    0
  5. Yani says:

    Tahniah to nora danish..
    tak kisah la 1 million tu from fan or haters tp yg penting
    follower bukan you follow dia… hahahahaha…
    samaada gambar itu mengundang dosa dan pahala… yang follow seharusnya
    bijaksana… if yang follow tu pun jenis ketam mabuk… maka tak perlulah dipanjangkan issue…ignore jer…
    stay happy and be kind to everybody around you either family, frens, fans or haters…

    0

    0
    • Anonymous says:

      tahniah tu kalau diucapkan setelah dia berhijrah lg ok kot daripada tahniah dpt sejuta followers..

      0

      0
    • Bedah Bubur Masjid says:

      1 juta follower bersamaan dengan 1 juta hengget ker???
      Kalau duit Bedah pon maw oiii!!!
      setakat follower instagram, penuh pulak tu org dok mengumpat keji, tak kuase laa teman!!

      0

      0
      • Orkid Indah ... says:

        @Bedah bubur Masjid … SETUJU DNGN AKAKKKKKK ……. KLU DPT RM $$$$$$$$ ££££££ ¥¥¥¥¥¥ ADA JUGAK PAEDAHNYA … kita boleh sedekah kat masejid dpt pahala …. ini bukan setakat dpt fitnah umpat dpt dosa setan dua tan…. lps tu bolehlah rasa glamour gitu … tp apa kata cadangan sy utk nora alang2 polower dah 1,000,000 buat kempen buat DANA bg mrk yg kurang bernasib baik. Stiap follwr dia sumbang 50 sen … tngk brapa ramai yg sanggup. Jdlah klu 30% yg nak sumbangkan. Blh tau pengaruh dia besar @ tidak. Brapa die hard [email protected]@guna systm canggih mcm2 ada bg nmpk polower ramai tu (rasa2 nora x buat kot). Ok tak my suggestion ?.

        0

        0
  6. kerepek bawang says:

    SEJUTA FOLLOWERS PON X MENANG PON POPULARITY AWARD.
    PUHAHAHAHAHAA.
    ORANG NAK STALKER KO JELA BUKAN MINAT BETOL PON, KEMAIN BANGGA BOYFRIEND KO KAN KONON DPT GF FEMES.. WALHAL…PUHAHAHAHA

    0

    0
  7. noname says:

    one of my friend told me yg sebanarnya si bossned yang bayarkan orang utk follow ig nora..dah lama dah diorg buat benda ni..akhirnya tercapai juga hasrat diorg..tahniah..kalau ikut logik knpa cepat sangat dia boleh tambah follower sedangkan ramai lagi artis2 lain yg lebih femes n jd fevret peminat..lisa ada datuk ct ada..peacee !!, my 20cent comment…

    0

    0
    • ... says:

      okay i trust u …

      haha.. i bangga sgt coz not one of nd followers.. booo!

      0

      0
    • Tipah Kurma says:

      kalau ikut logic kenapa nak kena bayar jadi follower?

      hahahhahahaha… komen paling mangkaq di abad ini! takyah dok buat kepala taw nak berteori bagai!!! Followers IG jer kott…!

      0

      0
      • Orkid Indah says:

        @ tipah kurma … sblm ngata org lain dngn perkataan spt awk tu … 4yi ramai celebrty buat gitu kat dunia ni. Sungguh logic lah bg seorg artis strategi utk marketkan diri scra psycology. Samaada utk menarik lbh ramai lg peminat @ menarik perhatian producer scra tdk lansung mrk diambil utk mndpt tawaran berlakon @ sbgnya dngn mengatakan yg mrk ni ramai peminat. Artis perlu marketkan diri mrk juga. Aset mrk adalah diri & talent mrk. Bkn setakat bayar & dah ada systm tech yg blh buat gitu. Sy tak kata Nora Danish buat mcm tu nanti jatuh fitnah pulak, ini cuma hnya skadar info, perkara itu boleh berlaku.

        0

        0
        • Tipah Kurma says:

          Nad Zainal dgn Siti Salihah pengikut tak spai satu juta pon.. tapi bukak tv alih2 muka diaorg yg berlakon… come on laa.. takyah berteori sangat laahhh… follower Instagram je kot! Ramai followers doesn’t means org tu pandai berlakon/ menyanyi.. apa punya tur

          0

          0
        • Orkid Indah says:

          @ Tipah benar awak kata … ini bkn teori tp salah satu strategi marketing. Itulah berlakon/menyanyi mcm itik serenti, sendu, ranting kayu pun ada producer ambil. Ini bukan teori sy tp mmg ada di praktikkan dlm Bisnz Marktng. Info sy lbh BERBENTUK UMUM & ilmiah praktik dr segi Strategi teori marketing bkn kpd nora danish. Respon sy kpd awk ” tak logik nak bayar follwr”. Kdg2 artis bukan shj cari tawarn berlakon @ nyanyian tp kpd endorsmnt yg blh mencecah nilai ratusan ribu. Kdg2 athlet tak brapa bagus spt tennis plyr us tu tp jd jutawn & ramai follwr di laman sosial mnjd ukurn dia diambil olh koperat & big comp sbg model. @pun ada kalangan artis yg berniaga, utk marketkn diri menambahkn networkng bisnz. Nmpk spt ramai follwr lg bagus dpt meningkatkn bsnz netwr. Ini sy sndri mmg tahu di kalangn artis. Awk tahu tak kdg2 nak buka restaurnt pun org “upah” eg. Bg voucer utk makan utk nampkkn spt restaurnt itu penuh sbg permulaan nak tarik pelanggan. Klu awk rasa tak logik tnya org marketing. Duduk di sykt koperat besar bgamn mrk pilih artis sbg wakil prodk sykt. Personaliti sngt penting & salah satunya tngk Follwr artis tu brapa ramai. Sy adalh seorg yg berpengalmn dlm marktng & undng2 perniagaan. Masuk blog bkn suka2 @ skdar komen tp ada keje. Mula2 buat research lama2 addctd. Nak hilangkn tension pun ada jgk sbb blh guna bhs pasar. Ok @tipah peace no war … luv ya …. klu ada duit mcm2 blh buat strategi & dpt di praktikkan skali. Awk ambk jurusan apa kat uni dulu ?. Blajr mrktng ni klu ada pengalmn kat ovc lg baik utk kita. Smua strategi tak logik pun bnyk yg di praktikkn di ovc & bisnz berjaya.

          0

          0
  8. melati says:

    Follower saya 19 org jer , tak bangga pun..

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    x lama lagi akan diadakan Anugerah followers paling ramai…..

    ramai ni just follow jer….tgk tidak…like tidak….sajer suke2!!

    0

    0
  10. dik su says:

    ada hakak kesah?… x heran pun… x jamin ke syurga walau pengikut berjuta

    0

    0
  11. inn says:

    Tu ke kakak Nora Danish? Bapak ah baju dia nak tayang lurah ke apa tu. Eeeeee

    0

    0
  12. makbudak says:

    ehh xbanggalah. lg ramai followers lg banyak mata yg pandang aurat.

    0

    0
  13. jojo says:

    alaaaa i million pun gambar tak penah ade 100k orang like pun.. erkkkk..
    tak femes pun ND ni. femes sbb orang nak stalker life dia je.. hek

    0

    0
  14. Anonymous says:

    aku tgok maureen pakai baju mcm tu tetek mcm jatuh jer….family jejai ni kalau tgkp gmbr mesti kt tangga…dh x ad tmpt y lebih menarik ke kt ruang rumah tu..asyk2 kt tangga…

    0

    0
  15. Mrs JJ says:

    Saye ade suggestion untuk Nora Danish. Ape kate dah ade sejuta followers ni buat kempen derma untuk gaza. 1 follower 1 RM…boleh kutip RM1juta derma ke Gaza..

    0

    0
  16. Aida233 says:

    Tak suka dgn raja nadia sabrina…

    0

    0
  17. Kitty says:

    Followers sejuta tapi separuh dok kerja mengutuk….

    0

    0
    • humaira says:

      baru sat ni pi kat ig dia..takde pun mengutuk..orang suka follow dia sebab dia cool je kot..orang kutuk kutuk dia, dia professional..tak keluar perkataan kesat dan hati baik..masa orang dok hentam hentam dia kat blog blog..dia senyap je..masa mak fasha sandha hina dia, dia senyap je.. sebab tu ramai follow dia kot.. tapi saya tak follow pun hihi..tapi suka la peribadi dia..kurang kontroversi.. orang je yang kontroversi kan dia

      0

      0
      • nora burma says:

        Org x mau kutuk sbb takut kena block dah tak leh stalk lagi…
        Cuba pegi cari.com punya forum.. leh tau la byk mana org dok kutuk

        0

        0
  18. aku cantik says:

    hahahahahaha. tipah kurma ni bodoh laaa. nak betulkan orang tapi sendiri bodoh bangang abadi. yang penting aku cantik macam nora danish

    0

    0
  19. anon says:

    Ramainya kaki2 jealous & busuk hati……bertaubat cepat2. Duk sebok mengutuk2 org tak bertudung ke ape ke, diri sendiri tu banyak ke dpt pahala mengumpat. Cermin diri sendiri dulu. Semua org merasa dirinya baik tapi kalau kita ni baik, kita tak de lah mengata org…..renung2kan lah wahai muslimin muslimah semua. Selamat hari raya….& selamat berpuasa 6 semua..

    0

    0
    • aleesya says:

      setuju dgn awak anon..tgh bulan syawal pun ade yg komen berbaur dengki..pahala semua dpt kat ND..kita doa yg baik² sudahlah..nk bg nasihat pun, bagilah yg membina tp ni lebih kpd menghina..kita ni semua kan sesama islam..

      0

      0
  20. BUNGA says:

    bang nara
    update la kisah anzalna
    sukee tgk ig die
    rajin join charity visit tuk kanak2 menghidapi kanser..
    ade sorang budak, iqbal teringin jumpa die, die sanggup cari..
    dengar cite iqbal dah meninggal..
    Al-fatihah

    0

    0
  21. anonymous says:

    aku follow IG dia sebab nak tgk mak janda gatai ni ikut si jantan bossned tu kehulu kehilir…nampak sgt murah mak janda sorang ni….

    0

    0
  22. Anonymous says:

    RAMAINYA STALKER

    0

    0
  23. minah senget says:

    x yah la kita nak kutuk…bukan ND nak pun org follow dia..dah ramai sgt follower nak wat caner?kita doakan yang baik2 saja..yang publish pasal follower dia ramai tu pun bukan ND … nak sakit ati wat pe?biarlah ND dengan kehidupan dia..kalau nak menegur tu biarlah berpada jaga pertuturan… kita x pun diajar untuk menegur dengan cara menghina …

    0

    0
  24. oh lala says:

    datuk ct brape follower? kalah ke ng ND??

    0

    0
    • One Direction says:

      of course lah kalah….kalau tok ti and tok K bergabung pun still kalah…hahahahahaha.

      0

      0
  25. Yuhuuuu says:

    Followers berjuta belum tentu akan kirim doa selalu bila mati kelak. Renungkan~~~~

    0

    0
    • mastura says:

      alahaiii…..bukan Nora yg mintak suruh follow.
      mana lah tahu kan dalam banyak2 followers tu….ada yg mendoakan nya, siapa tahu kan. Pikir positif jelah.

      0

      0
  26. otak- otak sedap di makan says:

    salah ker ada banyak followers ?
    dah memang dorang yang sukarela click “follow” bukan tuan empunya yang suruh.

    0

    0
  27. nurdekatdihati says:

    aku lebih rela follow nora coz semua status ig die xde pon dok mengutuk,menghina atau mencaci orang lain.yg die pos sume pasal life die dan sentiasa share kata2 positif kt ig die dari follow manusia yg bertudung litup kononnye baik la sangt tp status x habes2 mengutuk,mencaci,menghina,perli orang xsudah2 mcm diri tu maksum sangt.k bye!

    0

    0
  28. test says:

    test

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Mak Jejai baik betul dgn Nora dan keluarga. Tahniah Nora kerana pandai menjaga hubungan silaturrahim. Semoga berkekalan

    0

    0
    • budu says:

      Ko pun esok kalau bercerai dgn laki Ko hubungan dgn mak mentua tetap lah baik sebab yg bermasaalah ko dgn laki ko takde kena mengena dgn keluarga mentua ko paham tak. Jangan jadi bodoh sangat.

      0

      0
  30. Walaupun tak pernah menang Bintang Popular BH, filem Pengantin Malam kutip RM 2 juta berbanding filem Tembus dibintangi Bintang Paling Popular 2013 dapat RM 400,000 hingga semalam. Popular mereka kebanyakan diundi kelab peminat bukan macam dulu. Apa yg penting ND tak pernah merobohkan masjid orang. ND juga tak dengki dgn org lain berbandg dgn sorang tu!!!

    0

    0
    • 2 juta aje says:

      pengantin malam dapat kutipan 2 juta aje nok. Tu pun boyfren dia berkempen sakan kat ig. Kebanyakkan follower nora ni mat rempit kalau komen geli geleman aku baca macam org gila sex. Tak senonoh ayat.

      0

      0
  31. ahkak denim says:

    Aku follow tp bukan sebab meminati…
    Tapi sekadar nak tau perkembangan aris malaysia jer…
    Dulu tgk ig dia memang suka la…sbb dia cantik…comel…
    N nak tgk perkembangan anak dia jugak…
    Tapi semenjak dok mengepit dgn bf dia tu naik meluat kot…
    kalau dia level2 anak dara sweet lah tgk….
    ni level janda…so pemandangan tu lebih nampak kepada not sweet but sakit mata kot…. nengok janda behave mcm tu… gatal sgt dah ker….
    Nak bagi nmpk suci…selit gmbr anak… pui….
    Kalau ig FS… byk share psl kasih syg dia pada anak…
    psl lauk pauk yg dia masak…
    but nore.. bf.. bf.. bf… geli kot….

    0

    0
  32. anonymous says:

    ND kalau tak bergayut kat buah pelir bf dia tak sah gitu,…kalau young sweet thang i understand ni mak budak perangai step manja manja jelek gitu.

    0

    0
  33. […] ini, Nora Danish menjadi selebriti pertama Malaysia yang mempunyai jumlah pengikut di Instagram melebihi …. Abang Nara ingatkan lambat lagilah selebriti lain yang akan berjaya mencapai angka yang serupa. […]

    0

    0
  34. […] Wan. Pemilihan Nora Danish sebagai duta baru adalah amat tepat dan bersesuaian sekali. Dengan jumlah pengikut Instagram Nora Danish yang melebihi 1 juta, pastinya impak yang akan diterima amatlah tinggi. Kecantikan dan kemulusan kulit Nora Danish juga […]

    0

    0