January 28th, 2015

Tinggal di Malaysia yang merupakan negara pelbagai bangsa, kita wajib mengetahui serba sedikit tentang budaya China. Tahukah anda bahawa tahun ini ialah tahun ‘kambing’ di dalam kalendar China? Menarik bukan? Konsep zodiak China adalah lebih kurang sama dengan astronomi barat yang membawa makna ‘circle of animals’. Ia mengandungi 12 jenis haiwan yang menggambarkan setiap tahun di dalam kalendar China. Haiwan-haiwan itu adalah Tikus, Harimau, Arnab, Naga, Ular, Kuda, Kambing, Monyet, Ayam Jantan, Anjing dan Babi. Mereka yang dilahirkan tahun ini jatuh ke dalam tahun kambing.

free cny nile

Bersempena dengan Tahun Baru Cina tahun Kambing yang jatuh pada 19 Februari 2015, Malaysia Trusted Online Shopping nile.com.my akan menyediakan promosi PENGHANTARAN PERCUMA bermula dari 21 Januari sehinggalah 17 Februari apabila anda membuat pembelian lebih daripada RM48.
free cny nile
free cny nile

Bolehlah mula untuk tengok blouse muslimah dan jubah yang baru sahaja dilancarkan di nile.com.my dengan pelbagai variasi dan harga yang telah diberi diskaun tinggi.

free cny nile

free cny nile

Atau pelbagai jenis beg seperti dompet, beg tangan, beg silang dan juga beg kombo 3 dalam 1. Macam-macam ada.

free cny nilefree cny nileKasut pun ada pelbagai variasi. Ada sandal, boot, tumit tinggi, sneakers dan macam-macam lagi.

free cny nilefree cny nile

Malah anda juga boleh mendapatkan alatan senaman di rumah atau kotak untuk simpanan pada harga yang amat berpatutan sekali. Diskaun banyak yang amat.

Jadi jangan tunggu lagi. Kongsikanlah promosi PENGHANTARAN PERCUMA ini dengan rakan-rakan dan keluarga anda. Beli sekarang untuk menikmati promosi ini. Jangan lupa promosi hebat ini akan tamat pada 17 Februari 2015.

Kalau anda ingin tahu lebih lanjut tentang promosi ini, silalah <<klik di sini>> untuk maklumat lanjut!


Comments are closed.

Loading...