June 3rd, 2018

1 Jun lepas, pelakon Datuk Rosyam Nor telah membuka pasaraya 24 jam di Setiawangsa, Kuala lumpur. Pasaraya itu bernama ST Rosyam Mart, merupakan kerjasama Rosyam dengan syarikat Seri Ternak.

Rosyam berkata dia mahu mengadakan pengalaman membeli belah barangan mampu-milik dalam suasana mewah.

Walaupun begitu, sudah ada yang mengadu bahawa barangan di situ lebih mahal 30 sen dari pasaraya lain melalui IG Story di Instagram.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.



Aduan itu bagaimanapun dikritik Netizen yang menganggap perbandingan itu tidak sepatutnya dilakukan.


Ini ialah perkembangan yang baik memandangkan selebriti biasanya membabitkan diri dalam perniagaan kecantikan, kosmetik dan makanan secara kecil-kecilan.


Pasti ST Rosyam Mart sangat berguna terutamanya kerana orang ramai memerlukan barangan mentah sebagai persiapan menyambut Aidilfitri. Selamat maju jaya diucapkan buat Rosyam.

Sumber: KL Reporter

104 responses to “Pengguna Mengadu Barang Pasaraya Rosyam Nor Mahal 30 Sen, Ini Respon Netizen”

  1. lulu kemulu says:

    nara oi rimas btol punya banyak iklan ko ni

  2. lola says:

    Bagi aku kalau kau setakat nak beli 2,3 barang boleh lah. Kalau nak borong untuk barang rumah tak kot memang lah satu barang contoh naik 30 sen. kalau org tu punya barang penuh dua troli… haaa.. dah lebih extra money okay.. ntah boleh tambah barang lain lagi. huhuhu Pasaraya lain pun parking free.. huhuhu maybe yg rasa 30 sen tu hek eleh cikai sebab dia beli 1,2 brg je. Macam 7e. ko beli semangkuk maggi je wlpun mhl sikit

  3. Awan nano says:

    Aku bukan nak komen pasal mart rosam. Aku nak komen dia pasal penjilat dedak masa jd moderator TN50. Hah! Bukan main ko ikut najib kutuk Tun M kata org tua tu mcm2 sampai rosemah ketawa bagi nak rak? Siap kata DT tu kuang hajo! Hah, skg ko cari dedak ko balik kat mana ko bak dpt supplier dedak skg ni?