Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Penganjur Respon Keluhan Aishah Tidak Dapat Hadiah Kemenangan GV4

Pendedahan serta keluhan penyanyi lagenda, Aishah yang kecewa kerana masih tidak dapat tanah lot banglo yang dijanjikan sebagai hadiah kemenangan Gegar Vaganza 4 dan mengenai isu barangan kemas tajaan Datuk Seri Vida yang palsu bukan sahaja mendapat perhatian ramai tetapi juga pihak Astro selaku penganjur program realiti pertandingan nyanyian itu.

Advertisement

Menurut jurucakap Astro, pihak penaja ada memaklumkan mereka memerlukan sedikit masa lagi untuk menyelesaikan segala isu berkaitan penyerahan lot tanah tersebut.

Kami difahamkan pihak penaja (Bina Megah Empire) telah meminta sedikit masa untuk menyelesaikan beberapa perkara berbangkit berhubung hadiah penajaan yang berupa tanah lot banglo. Besar kemungkinan terdapat sedikit salah faham di antara pihak penaja dan pemenang dari segi tempoh masa untuk melunaskan bahagian mereka dalam perjanjian penajaan tersebut,

Berbicara mengenai hadiah tajaan barang kemas yang didakwa tidak bernilai itu, Astro tidak mahu memberikan sebarang komen lanjut. Adalah lebih baik untuk perkara itu diajukan sendiri kepada pihak penaja.

Adalah lebih baik jika soalan itu ditujukan kepada pihak penaja dan kami enggan mengulas lanjut.

Terdahulu, Aishah menerusi akaun Instagramnya memberitahu beliau masih belum lagi menerima lot tanah banglo yang dijanjikan meskipun sudah setahun dinobatkan sebagai juara GV4. Bukan itu sahaja, beliau turut mendedahkan barangan kemas tajaan Datuk Seri Vida yang kononnya bernilau RM80,000 sebenarnya tidak tulen.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. Anonymous

    August 27, 2018 at 11:39 am

    Biar rantai emas kecik tapi tulin n padu dpd rantai dsv besar cam rantai basikal tapi fake..lepas ni byk org dh x percaya dsv..lingkup business kalau gini gaya..

    • Anonymous

      August 27, 2018 at 6:11 pm

      dsv tu ade kedai emas kt kelantan… emas kelantan pun qualiti cikai… g laa try trade in kt habib sure xlaku … ni kan pulak intan berlian dr kedai dsv… lagi laaa hauk… order batu kt lazada g markup 80k

  2. lol

    August 27, 2018 at 9:30 am

    BERNILAU?

    bab2 brg kemas ni, saya cuma akan percaya kalau habib jewels or poh kong or yang seangkatan dgn nya yg taja… (kecuali emas sajat) kalu individu (bkn syarikat / kedai emas) yg taja ni susah sikit nak percaya

  3. wekkkkkkk

    August 27, 2018 at 8:33 am

    Sudah lah benci pada Vida yg perangai tak semengah, bertmbh2 lagi BENCI PADA DATO VIDA NI, MELUAT2 TERDGR PERKARA BRG KEMAS PALSU INI.

    Tolonglah Dato, jgn memainkn perasaan org, hari tu Dato’ beli kereta anak Cik B tu bernilai RM500,000.00kan, tapi brg kemas yg “palsu” ko bagi pada Aisyah.
    Nilai RM80,000.00 tu ko ganti dgn RM80.00.
    Jgn permainkn perasaan org Dato.

    Kalau sakit suatu hari nnti baru ko “sedar”Dato.

    • Anonymous

      August 27, 2018 at 6:16 pm

      bagus aisyah g check qualiti berlian tu… pure fake bukan pure real.. baru tau hati hitam dsv ni… same hitam dgn rupa anak dia sbb tu lah cikB dpt kete betul2 mahal sama2 hitam…

  4. mak cute

    August 27, 2018 at 7:56 am

    vida tu kan hjh fake gak…tgk skrg perangai x semengah tittle hjh…video karipap lohong meloyakan…menunjukkan kebodohan sendiri..sendiri punya lohong smpi bercerai…

  5. Anonymous

    August 27, 2018 at 2:50 am

    DSV sendiri pun umpama x tulen, inikan pulak brg kemas dia. Karipap lohong betui makcik tu..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama