April 2nd, 2012

Memang gila. Dah macam Hollywood pulak rasanya. Seorang wanita yang sedang bergembira menyambut hari jadinya tiba-tiba menjadi mangsa pijakan seorang pengacara TV. Pijakan yang dilakukan sekurang-kurangnya 5 kali telah menyebabkan kecederaan muka dan kepala yang teruk.

pengacara

Wanita tersebut telah pun dikejarkan ke Hospital Ampang untuk rawatan. Menurut wanita tersebut, pengacara wanita berusia 28 tahun itu yang pernah membintangi beberapa drama dan telefilem ditanya sama ada pernah terpukul atau melakukan kekasaran kepada sesiapa.

Wanita tersebut mendiamkan diri sebelum didatangi seorang lelaki yang bertindak menampar mukanya dan menolaknya sehingga jatuh. Setelah itu pengacara wanita tersebut memijak muka mangsa dengan kasut.

Fuh ~~~ Seram gila. Abang Nara tak tahu siapakah pengacara wanita yang berusia 28 tahun ini. Namun perbuatannya memang kejam. Kesian kat wanita tersebut mukanya kena pijak. Harap-harap pengacara wanita tersebut dikenakan hukuman yang setimpal.


269 responses to “Pengacara TV Pijak Muka, Cedera Teruk Di Muka”

  1. Tasha says:

    Dear Dira, aku harap pasni ko belajar dari kesilapan. U n yr family should stop drinking. Bila dah mabuk, tak boleh fikir. Perempuan yg ko pijak tu pun salah. Korang dua2 salah sebab kaki minum. Tapi agak2 ah smp pijak guna tumit tinggi. Anak ko si Anggun tu tiap2 mlm rindu dgn mama dia. Ko plak keluar mabuk je. Husband baru ko tu pun kaki minum.. Hmmm elok sgt lah. Dahla tu, ko habiskanlah master ko tu kat limkokwing n rehat kejap. Jgn plak ko party dgn bdk limkokwing plak. Ingat ingat Tuhan Dira. Pastu jgnlah nak bunuh diri minum clorox lagi. Ksian org gaji kau kena cover dpn polis. Dahla tu Dira… Kesian Anggun.

  2. Anonymous says:

    samseng pengacara kurang ajar ni , rogol baru tau

  3. sapa sapa says:

    samseng jugak pengacara kurang ajar tu ya (tak kira la sapa) , rogol baru tau

Loading...