Pendapat Profesional Tentang Harga Rumah Di Malaysia

Trending

Pendapat Profesional Tentang Harga Rumah Di Malaysia

Dulu kami ada memaparkan post tentang Beza Harga Rumah Dulu Dan Sekarang dan kali ni gua nak share satu video yang mengumpulkan pendapat dari semua individu tentang harga rumah di malaysia.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

9 Comments

  1. Ottel

    February 4, 2013 at 6:29 pm

    sebab gua tak post kat page FB kot. gua malas arr sebab isu ni agak ke GOV sikit. gua sekadar nak kongsi info je

    • Laa Laa

      February 5, 2013 at 1:27 pm

      Habis kalau isu ni lebih kepada pembangkang… ko nak komen ke aka nak kutuk kerajaan?

  2. zie

    February 4, 2013 at 6:14 pm

    tgh survey rumah..mahai ngat..kebanyakan smua tok org kaya2..gilerrrrrrr…

  3. golongan muda

    February 4, 2013 at 1:24 pm

    tq for the informasi yg telah diberikan..
    senang je nak suruh orang ramai komen ruangan ni..buat hashtag gambar rumah rozita che wan ke,rumah artis 1.3 juta ke,wang hantaran artis sekali dapat rumah ke mesti laju je orang nak tgk..feeling lebih..

    • g.o.l.d.f.i.s.h_in.red

      February 4, 2013 at 3:06 pm

      hahaha baeeeeeekkk punya comment!!!

      trolllllllllllll~ :-D

  4. are

    February 4, 2013 at 12:00 pm

    btul apa y dikatakn..
    thankz kongsi entri ni..bg sy knowledge bru..
    by the way,entri ni x de owg comment g?
    kalo entri artis laju je dowg komen y bkn2..
    mcm dowg g bgs je..
    ktuk owg x bez2

  5. are

    February 4, 2013 at 11:58 am

    betul pe y dikatakan.
    .np entri cmni x de y komen & dislike?
    kalo psl artis cpt je dowg ludah kata2 y x sdp didengar.
    mcm dowg baik sgt..

Loading...