Pendapat Profesional Tentang Harga Rumah Di Malaysia

Trending

Pendapat Profesional Tentang Harga Rumah Di Malaysia

Dulu kami ada memaparkan post tentang Beza Harga Rumah Dulu Dan Sekarang dan kali ni gua nak share satu video yang mengumpulkan pendapat dari semua individu tentang harga rumah di malaysia.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

9 Comments

  1. John

    February 19, 2013 at 7:31 pm

    ” open up your eyes and see
    people live in coverty
    no right to speak and no right to fight
    coz the tyrany will always be right
    the poor always be same
    while the rich keep winning their game ” – A.C.A.B.

  2. ayam afrika

    February 11, 2013 at 10:38 pm

    Harga rumah secara rasional akan naik setiap tahun. Sebenarnya kita mampu beli rumah dgn syarat xde komitment lain seperti hutang kereta n hutang2 lain. Masalah skrg kita terlampau memilih rumah yg hendak kita dduk. Nak area kl,dekat dgn tempat kerja,kemudahan lengkap. Tp selalunya tempat yg mempunyai ciri2 di ataa mmg harganya lebih mahal. So, sbgi permulaan jgn la demand nak rumah besar masa umur muda. Kita tanya ibu bapa kita.umur berapa mereka mampu beli rumah yg diimpikan?

    Selagi demand ada…rumah ttap akan naik.rumah tetap habis. Kalau letak harga murah pun akan habis. Cuma x untung banyak. Cuba kita letak diri kita sbgi pemaju..mesti nak letak harga tinggi kalau ada org mampu beli. Kita still beruntung sbb dduk di malaysia. Kalau di singapura…jgn harap kerajaan nak tolg. Even jawtn managee dduk apartment harga lebih setengah juta.

    Kes rumah harga mahal hanya di kl je…kalau negeri lain xde masalah. So…cari la rumah kat kedah atau melaka…gaji sediaada mampu beli rumah besar. Cume kita memilih nak kerje ada class kat kl. 2 je

Loading...