Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Pendapat Peribadi Afdlin Shauki Tentang Kelantangan Chef Wan Dalam Maharaja Lawak Mega

Akhirnya salah seorang finalist Maharaja Lawak Mega, Afdlin Shauki telah pun mengeluarkan pendapatnya tentang kelantangan Chef Wan semasa menjadi juri di dalam program ini. Sila baca betul-betul. Ada kebenarannya juga kata-kata Afdlin ini.

afdlin

Advertisement

afdlin
Apa pun Abang Nara respek Afdlin sebab bersuara sehari sebelum final Maharaja Lawak Mega. Jangan kerana keberanian Afdlin ini dapat markah sikit pulak nanti daripada Chef Wan. Harap-harap Chef Wan dan Afdlin akan menjadi seprofesional yang boleh untuk finale Maharaja Lawak Mega esok.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

153 Comments

  1. budu

    January 2, 2012 at 9:06 pm

    ala benda ni jadik sebab ego jerk..salah sorang kene buang ego..nak gado cam budak umur 3taun setengah..ntah paper jer dowh!

  2. sliz

    January 2, 2012 at 9:20 am

    2,2 sama baik juri mahupun peserta..lain kali x yah la buat mende2 mcm ni dah..pasal bende2 mcm ni boleh mendatangkan keretakan/perselisihan pendapat..mengganggu keharmonian hidup sesama insan….tq wallahua’lam

  3. armilla love

    January 1, 2012 at 11:56 pm

    basalah, tugas juri memberi kritikan…. yang bertanding tu terima jelah kritikan… Adlin pun kalau mengkritik pedas giler ape???? nasib baik budak AF tak pernah keluar statement dalam FB. yang Aflin tetiba je nak buat statement mcm ni apehal? mcm budak2 pula…. Apapun tahniah pada OSBON sebab diorang mmg layak menang! OSBON kan mmg pelawak sejati.

  4. Yus fromBrunei

    January 1, 2012 at 3:33 pm

    Well, I have to agreed with Chef Wan 55% & Aflin 45%. Kenapa?! Simple.. The joke of adlin is inappropriate. If a comedian make a joke to fellow comedian, is ok. He/she understand the joke. But if you make a joke to other people, people felt its an offensive. Cause it‘s in our nature.

    Now, my question to adlin is why didnt he make a joke of the vvip people instead of Chef Wan?! Simple… Takut kena saman dan sebagainya….

    On Aflin‘s side, i believe teguran Chef Wan is a bit out of line. But i dont blame Chef Wan for his outburst. I only hope is both of them stop all this nonsense and forgive each other

  5. ssss

    January 1, 2012 at 3:16 pm

    kesimpulanye x payahlah korang nak kutuk sape2 pun….diorang pun manusia jugak…kite pun manusia jugak…korang kutuk diorang bererti korang kutuk species kite jugak

Loading...
To Top