Pencuri Gadget Yang Kurang Didikan TECH

Trending

Pencuri Gadget Yang Kurang Didikan TECH

Kurang pasti 2 mamat hipster toilet ni pencuri atau pembeli

pencuri note 10.1

Advertisement

Pencuri ini agak bangang kerana ingin buat job sebagai pencuri gadget canggih tapi kurang pengalaman tentang peranti berkenaan. Sesiapa yang mempunyai info bolehlah menghubungi facebook empuan punya tablet iaitu Ranimah Mohd Ramli.

Lain kali clean dulu phone sebelum guna ataupun dengan bahasa mudah FORMAT terus. Nak jadi jahat tapi bodoh. sekarang semua orang kenal muka korang! tunggu je polis datang depan rumah.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

6 Comments

  1. Pingback: Maria Farida Kini Semakin Hottt | Kelakar + Giler

  2. Armin V

    March 29, 2013 at 10:15 am

    Mesti lepas curi tu, tak sabar nak tangkap gmbr.. mcm jobor la dpt samsung 10.1.. mesti masuk toilet, cpt2 senyummmmmmmm.. hensem kan kami, mcm indon pun ada aku tgk… ni pencuri paling bodo aku pernh jumpa, kantoi diri sndiri.. belajar mesti tak hbs ini, leps tu mencuri kt tmpt2 org melayu jgk.. bodo

  3. rosman

    March 29, 2013 at 9:16 am

    aduh, yang bang nara ajar format tu watpe la pulak?….

    • missa

      April 8, 2013 at 4:40 pm

      tu bukan abg nara ajar… ottel yang ajar… check balik sape penulis diatas…

  4. RAIHANA

    March 29, 2013 at 7:42 am

    Nampak sgt curi…color pink tu…huhu

  5. roses

    March 28, 2013 at 5:24 pm

    cari nahas korang ni kan…

Loading...