Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Penayangan Ombak Rindu Di YouTube Tanpa Izin Produksi Berjaya Dihentikan

Beberapa hari lepas filem Ombak Rindu telah dimuat naik ke laman Youtube oleh pihak tertentu tanpa izin produksi Tarantella Pictures, tetapi mereka telah berjaya menutupnya sejak malam semalam.   Sinar Harian melaporkan, Penerbit Penyelarasan Tarantella Pictures, Jailani Abdul Ghani, menyerahkan kepada pihak pengurusan Astro untuk mengambil tindakan lanjut kepada pihak yang telah memuat naik filem tersebut di laman YouTube.

Buat masa ini, filem Ombak Rindu sedang ditayangkan di Astro dan terpulang pada budi bicara mereka untuk mengambil tindakan selanjutnya. Selain di You Tube, pihak kami juga telah dilaporkan bahawa filem ini telah pun dijual menerusi DVD cetak rompak.

Setakat ini kami hanya menunggu keputusan daripada pihak pengurusan Astro untuk tindakan selanjutnya.

Advertisement

Pihak Astro, walau bagaimanapun, masih belum mengumumkan sebarang tindakan lanjut tentang perkara itu.

Filem Ombak Rindu arahan Osman Ali mula ditayangkan 1 Disember lalu, dan ia mendapat sambutan baik dari peminat filem tempatan, tetapi mengikut perkiraan, ia tidak berjaya mengalahkan filem KL Gangster terbitan Skop Production untuk filem yang mendapat kutipan tertinggi bagi tahun 2011.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 Comments

  1. wani

    January 10, 2012 at 2:30 am

    nasib sempat download cerita nie .
    memang , cerita nie tak best . tak tahu mana part sedihnya . Sedih part lagu Ombak Rindu tu je kot

  2. abu

    January 3, 2012 at 12:35 pm

    xbest langsung..xpaham pesal kawan aku bleh menangis pas kuar wayang..

  3. ika

    January 2, 2012 at 6:25 pm

    Hahaha sempat tgk :P

  4. mamabosan

    January 2, 2012 at 12:57 pm

    tak best ar…. aku kaki novel ni lagi best baca novel….

  5. bijak pandai ku

    January 2, 2012 at 11:35 am

    x smpt tgk la ,,,camne cite ye er,,msti sdihkan,,dengar lagu diye pun dah nak mengalir air mate aku,,,

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top