Penat Dituduh Anti-Vaksin, Lufya Omar Kongsi Sudah Selesai Temu Janji Dos Pertama

Hiburan

Penat Dituduh Anti-Vaksin, Lufya Omar Kongsi Sudah Selesai Temu Janji Dos Pertama

Didakwa anti-vaksin selepas pendedahan Fara Hanim baru-baru ini, walaubagaimanapun Lufya Omar dan Rita Rudaini sudah pun membersihkan nama mereka daripada pertuduhan itu.

lufya omar
6 bulan lalu

'Untuk Kembali Seperti Biasa, Memang Tidak' - Lufya Maafkan Fara Hanim

Advertisement

Pun begitu, gelaran tersebut seperti terus melekat kepada Lufya meskipun perihal itu sudah pun dianggap selesai.

lufya omar

Disebabkan oleh itu, selebriti itu memilih untuk berkongsi layar tangkapan temu janji vaksinisasi tersebut untuk tatapan pengikutnya.

“Kita faham ada itu ‘herd immunity’ dan faham kepentingan vaksin terhadap masyarakat juga. Yang penting pilih vaksin yg terbaik dan halal. Lepas ni sudah-sudahlah nak bangkitkan tentang isu vaksin ni.”

Sempat berkongsi mengenai maksud ‘imuniti kelompok’, Lufya meminta orang ramai agar tidak membuang masa dengan pertuduhan tidak berasas tersebut.

“Buang tenaga lah dari membantu masyarakat yang sedang terbeban dalam keadaan sekarang ni. Buatlah sesuatu yang bermanfaat sesama manusia.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lufya (@lufyalaana)

Advertisement

Harap redalah isu ini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

6 Comments

  1. Leylla Elskens

    June 22, 2021 at 10:03 pm

    Nmpk sgt baru register?

  2. Anonymous

    June 22, 2021 at 7:30 pm

    Masalahnya farah hanim tu post kat twitter 27 Mei. Si lufya mula menggelabah nk buktikan die di fitnah so 1 Jun baru die reg vaksin. Nampak beno mainan nye. Kalau bkn sbb farah hanim post, mmg die x kn daftar la kan?

    • Anonymous

      June 22, 2021 at 7:44 pm

      Kih kih mcm terpaksa ..1 june registered .

    • Anonymous

      June 23, 2021 at 8:54 am

      tak, sekarang ni persoalannya apsal dia 1/6 register, 17/6 dah dapat date. Aku register dari february sampai sekarang dok assessment tang tuuu jugak !! ni yang geram ni…

    • Anon

      June 23, 2021 at 3:05 pm

      Kena update dekat address dan poskod tu dekat mySejahtera tu..
      Kalau tak, dikira tak lengkap

  3. beeeeeeeeeeeeeenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    June 22, 2021 at 4:48 pm

    gara2 mulut hanim puaka tu lah.. kimak… betina munafik!! sbr lh fya.. skurang2nya ko dah mbil vaksin….

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...