Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Penampilan Neelofa Di Milan Fashion Week Dikecam Netizen

Berkongsi foto dirinya menghadiri Milan Fashion Week di Itali, penampilan selebriti popular Neelofa sekali lagi menjadi perhatian ramai.

Advertisement

Mengenakan busana dengan pemakaian skirt yang sedikit singat sehingga menampakkan kaki, rata-rata netizen berpendapat imej itu sangat tidak sesuai bagi seorang wanita bertudung.

Tidak salah untuk kelihatan unik dan mencuba pelbagai jenis fesyen, tetapi jangan lupa untuk menjaga penampilan sebagai seorang wanita Muslim. Ramai yang berharap selepas ini Neelofa dapat mengubah cara pemakaian beliau pada masa akan datang.

Neelofa bagaimanapun nampaknya sudah kebal dengan kecaman netizen dan sedikit pun tidak ambil pusing dengan kritikan yang dilemparkan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

73 Comments

  1. Anonymous

    February 26, 2019 at 8:31 pm

    memang la kadang2 aku tak setuju juga dgn pemakaian dia, tapi sebagai peminat, aku tak boleh nak mengharapkan dia menjadi yang sempurna, yang bebas dari dosa.. sebab kita ni manusia mmg iman turun naik.. kita pun sama, tetap pendosa.. yang penting ada ilmu dan tahu pasal agama, sebabnya ilmu dan agama ni umpama tali dalam hidup kita, bila kita agak tersesat, pegang la pada tali tu untuk berpaut agar tidak jauh tersasar. Insya Allah neelofa orang yang ada ilmu dan agama…biar la dia macamana pun, aku tetap doakan yang terbaik untuk neelofa..

  2. Anonymous

    February 26, 2019 at 8:18 pm

    Jadi ikon fesyen..tapi sbnrnya bukan bawa fesyen muslimah yang betul…yang non muslim mungkin cakap good..tak litup2 sangat..muslimah modern ..wow…tp dia bawa imej agama disitu…klu imej agama disalah erti..dia tanggunglah..klu hati dah tak peduli dengan nasihat dan kritikan yg benar…tu tandanya Allah biar je…kerana hati kamu sudah keras..

  3. MIchele Choa

    February 26, 2019 at 6:21 pm

    kamu suka main game online?? yuk buruan gabung bersama kami di fansbetting ya guys, ,disini kami tersedia berbagai macam game online loh, untuk tanya” bisa langsung
    di add contact kami dibawah ini ^-^
    WA kami @ +855 963 156 245
    line @ fansbetting
    wechat @ fansbetting3
    bersama dengan kami CS fansbetting thankyou,,,

  4. Anonymous

    February 26, 2019 at 5:10 pm

    x ada ke bahan lain haters nk kutuk lopa ni..asyik2 bab fashion dia je..boring laaa..x mencabar minda langsung..bg la yg best sikit..mcm dah amik duit tp x buat kje??? hahaha

    • Anonymous

      February 26, 2019 at 11:11 pm

      g mekah byk kali tp dpt jemputan fesyen hilang hidayah… nnti balik muka lopak jd tempayan buat majlis kt masjid bagai.. itu lagi mencabar kene buat muka budu

    • Anonymous

      February 27, 2019 at 12:14 pm

      dari promote ubat peninggi diri and supplement baby..tak ke bodoh promote supplement utk baby? and peinggi diri yang droc sendiri bidas? hahha….baik xyah promote kalo dia tak bersetuju dengan produk tu..and yes,,duit boleh bagi balik duit byaaran..org tu kaya yang amat..hahah setakat ratus ribu celah gigi dia ja..hahaha

    • Hida

      March 1, 2019 at 1:37 pm

      Dah itu yg sinonim dgn dia. Fesyen victim or fesyen abuse, either one. Haha. Takpun biznes dia. Citer lain apa eh? Berlakon? Menyanyi? Mengacara? No new things to talk about pun.

  5. Aku

    February 26, 2019 at 4:58 pm

    Rileks la. Bersepah je Hajjah balik Haji masih free hair. Lagi pun ok apa fesyen Neelofa ni. Orang orang elit arab macam ni la fesyennya. Siap bertudung nampak rambut depan lagi.

Loading...
To Top