Written by Bella | May 31st, 2019

Tampil penuh bergaya dengan persalinan berwarna ungu lengkap berpurdah pada majlis hari jadi rakan karibnya iaitu pereka fesyen, Rizman Nordin, penampilan aktres Nur Fazura mengundang perhatian ramai.

Memuat naik beberapa foto dirinya dan suami Fattah Amin ketika hadir di majlis tersebut, Fazura dipuji kelihatan begitu cantik persis wanita Arab. Rata-rata netizen akui kecantikan Fazura itu semula jadi lahir daripada hati yang bersih.

Jom kita layan beberapa lagi foto Fazura dengan membaca entri ini sepenuhnya.

49 responses to Penampilan Fazura Dipuji Cantik Persis Wanita Arab

  1. Anonymous says:

    MENYAMPAH

  2. Anonymous says:

    mansyukkk laaaa fazura… time tahun jual baju raya cantik2 & affordable

  3. ching says:

    masyuk la. pakai porche carerra kan dia

  4. Anonymous says:

    ingatkan dato alip tadi patah kayu rupanya…muka ada iras2..suara pun ade iras sumbang2 jgk…hikhik…

  5. saka says:

    ala lepas ramadhan semua tu terbang ntah ke mana…..

  6. naza says:

    Over la siap pakai purdah. Tolong jgn mempersendakan org yg bertudung & purdah.Lepas raya nnt ko pakai skirt balik… adoiiiii

  7. Anonymous says:

    Bila dah nk mula sendu…umur pun 39…mula la perangai pelik…dasar mandul kerepot

  8. Puasa says:

    Kenapa fattah dah semakin macam aliff syukri

  9. Anonymous says:

    Mempermainkan agama masa puasa selubung lepas puasa buka balik….. kesian munafik kerana jual baju dan tudung KimK ini bini pattah

    • Ramadhan says:

      Jaga bahasa kita… Jangan kerana tulisan kita di sini, kekal dibaca sehingga akhir hayat kita..Lalu menjadi sebab kita tidak ke syurga..

  10. Nad says:

    Maaf nak tanya,bahagian mana yg persis Arab?mcm melayu pure jer aku tgk..kdg2 peminat memuji mcm over sgt padahal xda iras pun..adoila..

    • AK2.O says:

      Yang sebenarnye berniqab tu persis arab..bukan dari segi rupa paras dan design pakaian tu…biasalah peminat ni bila dah minat..bila nak komen xmenyempat…Kadang rupa paras jauh beza pun dikata macam kembar…

    • Anonymous says:

      aku tengok biasa ja. tidak WOW mana pun. peminat dia yang terlebih over

    • Anonymous says:

      Mcm hamba abdi negeri arab…lain la mata jawa, mata boyan, mata melayu…dia kalau mix cam Maya Karin lagi over

  11. norraihan says:

    Boleh sesiapa bagitahu tak. Kereta yg tmj bagi dulu ada lagi ke tak eh

  12. Anonymous says:

    Pehal la puji sgt ni

  13. Johana says:

    Fakeeeee

  14. mirah says:

    puja pujilah tuhanmu. knp ini dikira bahan berita? btw i bce tajuk aje ahaks

  15. bong cit says:

    sumer propa…asal bulan puasa je bertudung berpurdah bagai…serupa la cm gi umrah…balik sama je pdhal g dh berkali2…lps ni kompem terbang melayang…baju sarung nangka…tetek tersembul kuar…wait n c

    • Anonymous says:

      Ye lah… Kita tunggu je lah. Kita mmg patut sibuk hal org nie.
      Sbb kita ni dah confirm suci murni, warga syurga. Kan????

  16. patah amin says:

    bini dia sorg jela cantik, bini korng semua huduh…

  17. Anonymous says:

    PENAMPILAN ORG YG BAIK HATI DAN IKHLAS MENOLONG DAN BERBANYAK SEDEKAH MEMANG CANTIK BERSERI-FAZURA IS HUMBLE DOWN TO EARTH,SEMOGA DIA DGN FATTA BERBAHAGIA SELALU AND INSHALLAH DI KURNIAKAN REZEKI CAHAYA MATA SOONER.ALL THE BEST FATTZURA

  18. Anonymous says:

    Semua komen2 munafik.
    Nmpak mcm tu je.. Trus label suci.
    Nak muntah pun ada.. Baca komen2 trep suci ni. Haaaaaa

Tinggalkan Komen Anda Di Sini