Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Penampilan Dikritik, Awal Ashaari Tutup Ruangan Komen

Tidak mahu terus dihujani dengan komen negatif yang mengkritik penampilannya dan isteri Scha Al-Yahya di KLFW 2018, pengacara Awal Ashaari bertindak untuk menutup ruangan komen di Instagramnya yang mengandungi foto-foto ketika menghadiri acara fesyen itu.

Advertisement

Menurut Awal, beliau tidak mahu memberikan ruang kepada sesetengah pihak yang suka dan seronok mengecam orang lain serta menyebarkan kebencian.

Terdahulu, ada segelintir netizen mengkritik fesyen yang digayakan oleh Awal tidak sesuai dengan umurnya sekarang. Malah, cara beliau ‘catwalk’ di pentas peragaan juga tidak menjadi.

Bukan itu sahaja, aksesori ‘tong sampah’ yang digayakan oleh Scha juga mengundang pelbagai reaksi negatif. Mereka dengan biadapnya turut menyamakan perangai pelakon wanita itu seperti ‘sampah’.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 Comments

  1. Abg jem

    August 15, 2018 at 11:41 pm

    Hello..beg tong sampah yang scha pakai tu namanya bucket bag. yang popular skrg dari brand Jacquemus. harga rm3283..korang yg kecam tu tau pakai coach gred aaa je. Xpnh shoping oversea kan.. Mana kenal brand antarabangsa Chloe, Acne Studio, Jacquemus..

    • Juli

      August 16, 2018 at 12:21 am

      Abg jem..Mahal macamana pun dh first impression mcm tong sam pah .apekehal..kakaka

  2. Random

    August 15, 2018 at 4:33 pm

    Aku ni takdela mahir nor pasal fashion..but one thing i understand schawal ni pandai la berfesyen..street fashion..mcm ala2 korean,japanese..diorg kan slalu ke sana..maybe dpt inspirasi dr sane.yg kutuk2 ni mmg jenis pakai baju kelawar je kot dok umah..x reti berfashion..kesian korg ekk…

    • Anonymous

      August 18, 2018 at 5:29 pm

      Kelawar?ke sekurang2 nya dia org x pergi bawak kat fashion show..ckp jgn guna otak kelawar..kau pun kasiian

  3. Plsdontsueme impoor i jist wanna a

    August 15, 2018 at 3:03 pm

    I don’t geddit what’s wrong with Awal or Scha ‘s fashion. Id think issa street fashion!?. And both of em are cool dope af wearing em

  4. BunnyLynJandaAgogo

    August 15, 2018 at 10:42 am

    Tapi akak suka cara scha dress up..xperlu nak ada montot n dada yg besar..so so je..just nice..akak ni jenis breast besar..tapi cuba nak kecik kan..pakai bra yg tak menonjolkan..nak pakai bra nipis xboleh pulak..jenis nipple besar..jeles akak tgk org yang aset dia x over ni…simple but nice..

    • Anonymous

      August 15, 2018 at 4:14 pm

      adoiiii…tetek besar lah best kak…buat apa nak kecik kan

  5. kak melah

    August 15, 2018 at 10:08 am

    kaki sentap dohhh…nk jadi artis kene redha lh kene kutuk bang oii tu adat resam dunia artis..klu x suke pegilah menoreh getah ke kwn dgn pokok getah jer.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top