Penampilan Berubah, Linda Rafar Kini Sudah Berniqab?

Hiburan

Penampilan Berubah, Linda Rafar Kini Sudah Berniqab?

Sejak kebelakangan ini, penampilan penyanyi serta pelakon Linda Rafar telah menjadi persoalan serta bualan dikalangan netizen di media sosial.

Akma AF
8 bulan lalu

Tampil Berniqab, Akma AF Nafi Sudah Berubah Penampilan Sepenuhnya

Advertisement

Sebab ianya menjadi perbualan netizen kerana kakak kepada penyanyi Diana Rafar itu mulai memuat naik foto-fotonya di Instagram mengenakan niqab.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LR (@lindarafar)

Bagaimanapun, Linda atau nama sebenarnya Azlinda Rafar berkata dia masih belum bersedia untuk menjawab sebarang pertanyaan mengenai perkara ini.

Advertisement

Nantilah Linda buat live and you all boleh tanya ok.. Sekarang saya masih belum bersedia untuk jawab.

Linda Rafar berniqab

Dalam pada masa yang sama, bekas ahli kumpulan Elite itu turut memohon orang ramai untuk terus mendoakan yang terbaik untuk beliau.

Kami akan sentiasa doakan yang terbaik buat Kak Linda!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. anonymous

    November 12, 2021 at 12:24 pm

    orang niqab kau pon nak niqab bila dah boring niqab tiru lah pulak selebriti lain yo dak

  2. brunes

    November 12, 2021 at 10:34 am

    attention seekers batul mereka ni. sekarang orang yang acah berniqab tapi make up masih tompok dan masih mampu selfie serta pemakaian niqab tu di war2kan memang aku kategorikan attention seeker la.. nak puji tak juga cantik. entah lah apa yang kau mahukan. seolah2 dah jadi trend pakai niqab ni popularize by your favourite social influencer Neelopakedut

  3. HA

    November 12, 2021 at 10:08 am

    tkut naw wanita yang bniqab utk trend smata(bkn utk linda, ini umum).. Allahu, smoga kita dijauhi jd golongan2 wanita mcmni

  4. Anonymous

    November 12, 2021 at 9:40 am

    dia berniqab sempena covid je tu. habis covid nanti dia tanggal lah. sebab niqab lebih fashionable daripada mask sekarang ni sejak lofa pakai niqab

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...