Written by Bella | September 20th, 2018

Tidak lama lagi program Gegar Vaganza musim 5 bakal menemui penonton dan buat pertama kali, Datuk Seri Aliff Syukri menjadi penaja utamanya.

Menurut pihak Astro, kali ini mereka mengenakan syarat untuk pihak penaja agar tidak timbul lagi isu seperti kontroversi Datuk Seri Vida dan Aishah.

Perkara itu diakui oleh Aliff dimana beliau tidak mempunyai sebarang hak untuk menentukan hadiah yang bakal diberikan kepada pemenang nanti. Pada masa yang sama, beliau juga memberitahu tidak akan terikut-ikut dengan gaya penaja sebelum ini iaitu DSV yang sering dikritik penonton kerana promosi yang keterlaluan selain insiden beliau berebut mikrofon dengan seorang petugas rancangan tersebut.

Saya cuma menaja, berapa Astro suruh bayar saya beri tetapi untuk tentukan hadiah apa akan diberikan itu kerja pihak produksi dan saya tidak campur. Mengenai penampilan saya pada GV5 nanti, kalau Astro tak benarkan saya naik ke pentas saya akur. Kalau tak bagi saya menyanyi, saya ikut juga.

Rasanya saya tidak perlu ikut cara Datuk Vida kerana itu karakternya manakala saya ada cara tersendiri.

GV5 bakal bersiaran secara langsung di Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) bermula 30 September ini.

Sumber Berita : mStar Online

27 responses to Penaja Utama GV5 : Aliff Syukri Tidak Akan Terikut-ikut Gaya DSV

  1. hawau says:

    ha yelah tu, minggu pertama minggu kedua blh la ko tahan nafsu drp terkinja2, masuk minggu ketiga tgk.. msti ko gne main power ko as a penaja utama. x caya tgk la

    22

    0
  2. Wanhanikoma says:

    Baguslah. Eloklah profesional dalam penajaan.

    2

    3
  3. wekkkkkkk says:

    Lebih baik ikut pepatah ckp tu..”tangan kanan memberi sorokan tangan kiri”..
    derma bukan tontonan, senyapkan dlm hati”.

    ..mcm penah dgr je ayat ni , mcm nyanyian je..di mana ye..

    0

    1
  4. bobo ke bodo says:

    ye ke dato???!!! betol ke???!!! serius ni???!!! lama rancangan ni tok, larat ke tahan nafsu nak terkinja-kinja tu?? kalau larat takpe la.. jgn nanti tiba-tiba dato gi angkut pulak si abg sajat dgn si “lucinta sama gua,gua cinta sama lu” tu nyanyi “bobo dimana”…ingat ye tok, org nak tgk penyanyi, bukan nak tgk dato dgn geng mangkuk hayun dato tu

    24

    0
  5. minah senget says:

    cuma nak pesan..dato jgan la dok gedik2 ngat kat atas pentas ggv nanti..orang nak tengok depa perform bukan nak tgok dato dok bercakap mcm keta api x brnti stesen..ya tahu la dato penaja tapi belajar la dr kesilapan yg lalu.

    3

    0
  6. boikotlgbt says:

    dilarang membawa lucinta dan sajat naik pentas nyanyi lagi bobo dimana, kalau nyanyi sama datin boleh. kang terbang tetek pelesu si lucinta dan sajat tu.

    15

    0
  7. j says:

    bersedialah korang hadap muka sajat n the geng bila kamera zoom kt muka diorg nnt…almaklum laa kawan baik AS kan…x kn laa x dpt tiket free kannnnn

    3

    0
  8. Anonymous says:

    Klau nk di lempar dgn telur busuk..silakn naik ke pentas GV tu..lucinta dan sajat.

    1

    1
  9. Sekian TK. says:

    Another program yg aku tak akan tengok ..sekian …

    2

    1
  10. sesajat dlu pendapatan says:

    tok kau sebaya umur dgn aku. ank2 ko msih kcik n besekolah. mesti jaga air muka bini n ank2. kau org muda. msti ade darah nk tkinja.cume tkinja di luar xpe. jgn mse program GGV NI. ok tok. steady

    2

    0
  11. damai says:

    so far pernah tengok rancangan yg Dato jd penaja, x adalah terkinja2 mcm Vida, so far he advertise his products only 2 times aja, still acceptable not so kinja2 sgt. Mcm Vida, dia sponsor, dia nak control the stage and programme

    3

    1
  12. Anonymous says:

    Sembang babi leh terbang…pastu dok mengedik atas pentas…

    1

    0
  13. lan todak says:

    penaja dulu low profile jer ..x der la nak sibuk keluar tv…tapi sekarang masing2 berebut keluar tv ..cukup2 ler tu..host dh promo x pyh lah penaja pun nak keluar tv buat promo…semakkkkkk

    1

    0
  14. Noname says:

    Tak ada penaja lain ke..
    Kuasa duit ..kenyang la tngok dia n sajat mnggedik nnti..
    Harap jgn menempel nk tunjuk bakat nyanyi ke suara terkepit ke…
    Loya tngok bobo blum hilang..
    Respek dh hilang..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    hopefully pembukaan gv5 ne bukan dengan lagu bobo dimana..

    1

    0
  16. donekecam says:

    cuba tgk penaja besar mcm OPPO ke SAMSUNG ke. xde plak diorg nak sibuk2 naik pentas. kalau penaja local product ni nampak try hard sngt nak promote barang diorang .. sedih rasa.. sebab baru nak bangga orang melayu berjaya tapi attitude takdak.

    6

    0
  17. Tk says:

    AKu harap la DAS tak buat persembahan lagu Bo Boo atau Aku nak tegur. Lagu nasyid ok kut tapi pakai jubah dan lebai putih ya. Kalau Ada lagu fevret Irama dangdut atau Hindustan…, jangan pulak ko beronggeng kt Depan macam DSV. Duduk elok2. Baru Ada kelas!

    4

    0
  18. Gorges says:

    Opening bukan lagu bobo atau ‘nak tegur”. Lagu nasyid la. Nak pesan DAS la. Jangan bawak back up singers auw auw cap sotong ya.

    2

    0
  19. Gorges says:

    Aku anak DAS pakai crown Raja USD dan buat stunt tabur duit pada penonton ATAU cabutan Nombor Bertuah. Yg nasib baik dapat USD lerrr. Kwang kwang Kweng.

    0

    0
  20. Gorges says:

    Maaf …Anak= agak

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Ahaaks

    0

    0
  22. Anonymous says:

    GV 5 semua penyanyi2 nya HAMPEH…

    0

    0

Leave a Comment

Optional