“Penagih D*dah Atau P*dof*lia Punca Kematian Anak” – Ibu Zayn Rayyan

Berita

“Penagih D*dah Atau P*dof*lia Punca Kematian Anak” – Ibu Zayn Rayyan

Melalui laporan berita, ibu Allahyarham Zayn Rayyan memaklumkan kepada Mahkamah Sesyen bahawa kes kematian anaknya ini mempunyai penglibatan individu seperti penagih dadah atau pedofilia (ada nafsu terhadap kanak-kanak).

zayn rayyan

Advertisement

Difahamkan, kenyataan tersebut dibuat oleh Ismanira Abdul Manaf, 29, ketika memberi keterangan prosiding pertama perbicaraan bela diri berhubung tuduhan pengabaian kanak-kanak autisme itu hingga menyebabkan berlakunya kecederaan fizikal.

Sekadar info, perbicaraan tersebut telah berlangsung di hadapan Hakim Dr Syahliza Warnoh.

zayn rayyan

Kata Ismanira, maklumat berkenaan diperoleh sewaktu dia bertanya kepada pihak polis mengenai kecederaan yang di alami oleh arwah Zayn sewaktu berada di unit forensik Hospital Sungai Buloh.

Saya ada tanya pihak polis. Mereka jawab, ada beberapa suspek, tetapi siasatan masih dijalankan. Polis syak dua golongan itu (penagih dadah dan pedofilia) mungkin terlibat.

ibu bapa zayn rayyan
2025-07-22 20:00:07

Kes Zayn Rayyan: Ibu Syak Anak Dicekup & Dilarikan - “Tak Dengar Bunyi Tapak Kasut”

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...