Pemohonan Maaf Dari Alvin dan Vivian

Trending

Pemohonan Maaf Dari Alvin dan Vivian

Serious Controversy

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

26 Comments

  1. fakta

    July 16, 2013 at 6:46 am

    Nextime nak cakap atau nak buat lawak bodoh k pakai otak,,, kagi kenapa org islam haram benda tu,,, tu la hidup tak ada agama adat,,, konon barat sangat,, nak kata dpt ofer belakon filem lucah tak pn,,, bodoh

  2. diva

    July 15, 2013 at 6:30 pm

    dorg ni gile sex… ad video ygvdirg intrview org psal sex.. yg plg mlampau ad psangan melayu umo 16 taun… dorg ni trlmpau melampau… sex sex xhbis2… maaf pun skjap je tu… nnt buat balik

  3. apeapejelah

    July 15, 2013 at 1:54 pm

    KEPADA KERAJAAN MALAYSIA,
    Tolonglah ambil tindakan segera keatas dua ekor manusia ini dgn cara buang taraf kewarganegaraan mereka…jgn krn mrk dah mintak maaf ka buat apa ka,trus tutup kes plak….nnti bila2 bleh buat lg…..smpy bila benda akan brterusan…knapa mesti kita takut dengan bangsa CINA???? ayuh rakyat malaysia, org melayu n india bangkitlah!!!!!!

    • Ramadhan

      July 15, 2013 at 2:01 pm

      Totally Agree with you.

  4. retihormat

    July 15, 2013 at 1:01 pm

    Rupa dua2 ekoq pun macam serupa itu babi. Kena ludahlah lepas ini kalau jumpa tengah jalan.

  5. akubotak

    July 15, 2013 at 12:06 pm

    abis la cina nih…abis laah pasnih….
    ingat senang2 buat taik, pastu simbah air? itu taik boleh laaa..

    KALAU TAK AMIK TINDAKAN WAHAI KERAJAAN,
    LAMA2 BANGSA NI AKAN BUAT LAGI DAN LAGI DAN DGN SENANG MTK MAAF BUAT VIDEO…

    HAHAHA..

    Kalau zaman TUN M nih..dah lama kena tindakan…

Loading...