Written by Bella | June 26th, 2019

Siapa yang tidak kenal dengan penyanyi BBNU popular, Ismail Izzani? Memang pujaan ramai gadis-gadis remaja di luar sana.

Melakukan sedikit transformasi pada badannya yang kelihatan lebih tegap, Ismail akui dia menerima pelbagai mesej tidak senonoh. Malah, sehingga sampai tahap peminat tanpa perasaan segan mempelawanya untuk bermalam, ‘tidur’ bersama.

Saya tak nafikan ada menerima pelbagai mesej lucah daripada individu tidak dikenali. Kebanyakannya menghantar mesej di media sosial saya.

Antara mesej paling mengarut apabila ada yang mengajak saya bermalam bersamanya. Katanya, dia sanggup bayar saya hingga RM500.

Bagaimanapun, Ismail berkata dia tidak ambil serius perkara tersebut dan menganggap ia perkara biasa yang perlu dihadapi sebagai seorang artis.

Memang macam-macam ragam peminat fanatik, Ismail turut mendedahkan ada juga peminat yang sanggup mengekorinya hingga ke tandas.

Bila dah terlampau minat seseorang artis, peminat sanggup lakukan apa sahaja. Apa-apa pun, ia sebenarnya ujian dan cabaran untuk Ismail. Bukan senang untuk bergelar anak seni.

Sumber Berita : Harian Metro

17 responses to Peminat Tawar Ismail Izzani RM500 Untuk Tidur Bersama

  1. Anonymous says:

    karot punya cerita…next? baik tidur dgn pu rizz…hansem kot dr ko.

    7

    0
    • Macam mana dia tau yang ajak dia tu pompuan, silap2 kunyit yang nak semburit dgn mamat ni.

      10

      0
      • Anonymous says:

        Gosip2 artis Msia yg membuatkan mata ke atas…
        -Kekasih beli jam tangan 17k
        -Peminat ajar tidur
        -Dato tawar jadi bini no2.
        -Semoga ada jodoh dengan bekas isteri.
        -Pencalonannya dalam Influencer Awards 2019 Monaco memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia!

        14

        0
  2. bawangrangers says:

    hahaha..perasannye la bdk zmn skrg ni… tgk mke ko pon ak rasa nk munth…

    6

    0
  3. Anonymous says:

    Bodoh punya gosip…tu semua nk perangkap ko je. Tu dipanggil “bait” la…saje nk tengok response ko.

    3

    0
  4. ekkkkkkkkk says:

    geng umngok percaya la cerita sampah camni..w

    2

    3
  5. Anonymous says:

    gosip berangan…
    syok sendiri.

    4

    0
  6. Anonymous says:

    malas nk lyn gosip budak2 baru nk tumbuh halkum.

    2

    0
  7. Anonymous says:

    $500 je? murahnya harga engkau….

    5

    0
  8. bong cit says:

    murahnya maruah ko & peminat yg offer tu…dua2 banggang…spesis lorong

    1

    0
  9. tipahhh says:

    muka xmandi camni pun ada org nak ajar tidor ke? yek

    2

    0
  10. Anonymous says:

    Alaa…y offer tu bukan perempuan bangang…tu scam nk perangkap artis…klu ko layan, x lme lg kuar laa video lucah ko…Aku pn br tau bnde ni kwn aku y ckp…so video2 dan gmbr2 lucah artis tu mmg btl pn…termasuk laa ko…nmpk sgt dh lme x check in kannnn…kannnn…kemaruk laa tu nk memantat…hahaha…

    1

    0
  11. Android4477 says:

    Kalau cerita ni betul..RM500 jerlah harga konek tu……walhal.kalau cabut..senak nafas kau labu…buatlaaa cerita best sikit..ko sambung study ker….study course Astrofizik kat Harvard ke..Yale kerr….something intellectual..selain daripada citer girls or gays are after your konek..grow up laa weiii..

    1

    0
  12. ismail izzani hensem kuasa 2 says:

    muke mcm mengkarong kemurungan ni pun ade gok org nok ke perasaan sndri???

    1

    0
  13. Ismail Alien says:

    Ismail ni dah biasa kongkek dgn awek2 kat luar sana… Jadi pompuan anggap dia ni pelacur gigolo ja laa… Murahan betoi la Ismail ni… Sedih!!

    1

    0

Leave a Reply to bong cit - Cancel

Optional