Written by Bella | June 26th, 2019

Siapa yang tidak kenal dengan penyanyi BBNU popular, Ismail Izzani? Memang pujaan ramai gadis-gadis remaja di luar sana.

Melakukan sedikit transformasi pada badannya yang kelihatan lebih tegap, Ismail akui dia menerima pelbagai mesej tidak senonoh. Malah, sehingga sampai tahap peminat tanpa perasaan segan mempelawanya untuk bermalam, ‘tidur’ bersama.

Saya tak nafikan ada menerima pelbagai mesej lucah daripada individu tidak dikenali. Kebanyakannya menghantar mesej di media sosial saya.

Antara mesej paling mengarut apabila ada yang mengajak saya bermalam bersamanya. Katanya, dia sanggup bayar saya hingga RM500.

Bagaimanapun, Ismail berkata dia tidak ambil serius perkara tersebut dan menganggap ia perkara biasa yang perlu dihadapi sebagai seorang artis.

Memang macam-macam ragam peminat fanatik, Ismail turut mendedahkan ada juga peminat yang sanggup mengekorinya hingga ke tandas.

Bila dah terlampau minat seseorang artis, peminat sanggup lakukan apa sahaja. Apa-apa pun, ia sebenarnya ujian dan cabaran untuk Ismail. Bukan senang untuk bergelar anak seni.

Sumber Berita : Harian Metro

17 responses to Peminat Tawar Ismail Izzani RM500 Untuk Tidur Bersama

  1. Ismail Alien says:

    Ismail ni dah biasa kongkek dgn awek2 kat luar sana… Jadi pompuan anggap dia ni pelacur gigolo ja laa… Murahan betoi la Ismail ni… Sedih!!

  2. ismail izzani hensem kuasa 2 says:

    muke mcm mengkarong kemurungan ni pun ade gok org nok ke perasaan sndri???

  3. Android4477 says:

    Kalau cerita ni betul..RM500 jerlah harga konek tu……walhal.kalau cabut..senak nafas kau labu…buatlaaa cerita best sikit..ko sambung study ker….study course Astrofizik kat Harvard ke..Yale kerr….something intellectual..selain daripada citer girls or gays are after your konek..grow up laa weiii..

Leave a Reply to Soulfly Cancel reply