April 7th, 2020

Sehingga hari ini, hangat diperkatakan mengenai isu beberapa artis didakwa memperlekehkan netizen IQ rendah dan ibarat lembu dicucuk hidung. Tidak setakat itu, mereka menganggap diri mereka golongan cerdik pandai. Kenyataan kasar itu membangkitkan kemarahan netizen, mereka mengatakan golongan artis sepatutnya sedar diri kerana tanpa netizen mereka tiada apa-apa, tidak mungkin akan popular.

peminat tak bagi duit beego

Perkara itu turut mendapat perhatian pelakon Beego yang berkata, selama ini dia meneruskan hidup dan terus kekal dalam industri bukan semata-mata kerana peminat.

Selama ini, tiada pun peminat yang bantu memberikannya wang untuk hidup tetapi sebaliknya hanya keluarga dan rakan sahaja yang sentiasa bersama dalam apa jua keadaan.

peminat tak bagi duit beego

Kesal ada ahli keluarga tidak sensitif bicara isu perbalahan artis & netizen

Perbalahan antara netizen dan artis menjadi bualan ramai, tidak dinafikan ada dikalangan keluarga Beego yang turut tidak sensitif membicarakan hal tersebut dan ia membuatkan pelakon itu merasa sangat kesal.

peminat tak bagi duit beego

“Nak buang artis, kau buang tv, radio semua” 

peminat tak bagi duit beego

Berang ada pihak ingin memboikot artis, Beego berkata jika netizen ingin membuang mana-mana artis di Malaysia ini, pastikan mereka juga membuang televisyen dan apa-apa sahaja yang berunsurkan hiburan. Malah, jangan tonton hiburan dari luar negara juga.

Terdahulu, ramai artis yang begitu lantang bersuara meminta pihak kerajaan memberikan mereka bantuan khusus akibat pendapatan terjejas dek Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Bagaimanapun, cadangan itu ditentang ramai kerana netizen menganggap lebih ramai rakyat yang hidup susah dan daif di luar sana memerlukan bantuan, berbanding golongan selebriti yang selama ini menayang kehidupan mewah.


23 responses to “Peminat Tak Bagi Saya Duit, Selama Ni Survive Bukan Sebab Mereka – Beego”

  1. TvAkuBukanKoBeli says:

    Eeeuuwwww buat apa buang tv kami…helloooo hollywood..bollywood…korean mcm² g ada dr layan retis malaysia

  2. anonymous says:

    alo lo lo lo..belagaknnye kau takat onda sipik kau tu hutang pun terkemut nk bayar,cakap tinggi melangit

  3. Anonymous says:

    Btul bodoh mamat ni..xde artis yg brjaya tanpa fans..spe nk tgok ko brlakon kalo org x minat..sampah

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...