February 24th, 2020

Sering dilihat keluar bersama dan turut memuat naik ucapan hari jadi penuh romantis buat Aliff Aziz, Bella Astillah seakan memberikan bayangan bahawa mereka kembali dilamun cinta dan bakal berbaik semula.

aliff aziz bella astillah kembali bersama

Tidak dinafikan, pada awalnya rata-rata netizen tidak mengerti mengapa Bella mahu terus menyiksa dirinya dan kembali ke pangkuan seorang lelaki yang sudah banyak melukakan hatinya sebelum ini.

Menerusi ‘posting’ terbaru di Instagram Bella, dia berkongsi tentang rasa gembira kerana dapat bercuti panjang. Pada awalnya terdapat komen daripada Aliff yang bertanyakan sama ada dia akan datang ke Singapura, namun komen tersebut telah dipadamkan.

bella astillah aliff aziz rujuk

Bella sempat memberikan jawapan ringkas berbunyi “@aliffaziz91 see you soon love” yang menguatkan lagi desas-desus mereka bakal rujuk semula.

Kali ini, rata-rata netizen memberikan reaksi positif dan mendoakan agar mereka kembali bersama jika ada jodoh. Ada juga netizen yang berharap Aliff tidak mensia-siakan peluang kedua yang diberikan dan belajar dari kesilapan lalu, lebih menghargai Bella selepas ini.

bella astillah bella astillah aliff aziz bella astillah aliff aziz bella astillah aliff aziz

Terdahulu, Bella tidak menolak untuk menerima semula bekas suaminya jika itu yang terbaik buat kehidupan anak mereka. Menurutnya, perceraian antara mereka sudah banyak mengubah Aliff menjadi orang yang lebih baik dan kini semakin matang. Malah, dia sendiri tidak pernah membenci lelaki itu.

Sumber Berita : Astro Gempak

7 responses to “Peminat Sokong Bella Astillah Kembali Bersama Aliff Aziz”

  1. mimi says:

    Siapalah Bella Astillah tanpa AA kan. She need AA as per AA need her. Can you define her work beside doing paid review, duta produk, doing song cover — all in the name of Bella the AA ex wife? Imagine Bella standing alone without her attachment to AA, buka butik also not succeed, buka brand kosmetik pun senyap dah.

    Bella, how I wish you can stand at your own feet by your own reputation -not just AA ex-wife. You are pretty, you are kind, you are blessed with supportive family, sisters and followers, why not turning it into something more impactful? If you wanna be influencer, jadilah influencer yang bermaruah by doing more quality and meaningful content. I have no offence to other influencer sebab diorang memang buat research and really come out with good content. But you, people follow you bcs they hunger for your gossips and rumours je. Everytime ada rumours terbaru, your views naik. Other than that? Sendu.

  2. Anonymous says:

    pergi mampus la..stop publish mereka ni punya story..batak sangat..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini