Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Peminat Kirim Email Tanya Tentang MRP Diet Fattah Amin

Selain bergelar selebriti popular, pelakon pujaan ramai Fattah Amin juga aktif menceburi bidang perniagaaan, selepas mengusahakan sebuah cafe yang mendapat sambutan hangat, Fattah juga ada mengeluarkan produk makanan kesihatan iaitu MRP Sup DIET dan Berrytox di bawah syarikat miliknya iaitu MRP International Sdn Bhd.

Advertisement

Fattah juga turut membuka peluang untuk orang ramai di luar sana berkecimpung dalam bisnes jualan MRP. Seperti perniagaan lain, tentu sekali akan ada agen yang akan memasarkan produk tersebut. Iyalah, produk artis popular seperti Fattah dipercayai memang akan laku keras.

Tetapi, hari ini kami dikejutkan dengan satu kiriman email daripada salah seorang agen MRP yang tertanya-tanya apakah status terbaru pengeluaran produk tersebut.

Advertisement

Agen-agen ini sudah melaburkan wang yang banyak tetapi akhirnya produk itu tidak dapat dijual kerana Fattah katanya sudah tidak lagi rancak mempromosikannya seperti sebelum ini.

Adakah segala dakwaan ini benar? Harapnya Fattah dapatlah tampil memberikan penjelasan agar tidak timbul lagi sebarang salah faham mahupun spekulasi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

84 Comments

  1. San Marino

    September 30, 2018 at 4:59 pm

    Hehehe ni cara bekas peminat fanatik Fattah untuk jatuhkan dia ker? Sakit hati Ker tengok kebahagiaan rumahtangga tangga Fattah yang paling kacak dan Fazura yang cantik dan suci?

    • Anonymous

      October 1, 2018 at 10:26 am

      Suci bebenor

  2. Kakfake

    September 30, 2018 at 1:41 am

    Haha xyahlah hadap jadi Agen produk Retis Dan org famous kejapje musimnya tgk produk si kak fake ni dulu byk Kan body mist pun Ada, hairul dgn keknis jual baju pun kesian kat agent last2 depa jadi duta Jakel ,Zara zya jual tudung harga yahudi, rita rudaidi punya skincare, kopi, perfume pun kelaut , ramai lagilahhhh

    • Solo man

      September 30, 2018 at 2:56 pm

      Haahaha.. Bengkung sajat gak yg laku.. Tu beza org yg ikhlas niaga nak bantu org ngn skadar nk kerok. Duit tuk diri sdiri.. Huhu

  3. Ex fan fattzura

    September 30, 2018 at 1:07 am

    Cafe stalker dia pon tak laku wehh. Sumpah demi Allah masa aku pergi tu takde org pon. Ada 2 orang customer je.

    Lg satu sebab tu jgn jd agent produk yg artis jual. Awal2 je dorang promote.

    Marketing stop maka mati la bisnes tu. Walaupon tu produk retis paling femes ingat x perlukan marketing ke ?

    Nak jual produk cari founder yg bagus dan bertanggungjawab. Kesian wehh dekat agent dan stokis2 yg labur duit. Bukan sikit wehh. Puluh2 ribu. Coi

    • Anonymous

      October 1, 2018 at 10:46 am

      Tapi makin kaya nmpk lige diorg..musykil jgk..ada porshe pink lagi..beg hermes siap ada org ckp fattah hdiahkan..bnyk btul duit depa nie…mcm rosmah plak ak rsa…

    • Kakfake

      October 1, 2018 at 10:56 am

      Dulu kata fax X suka kete mewah, faz sgt tunduk ke Bumi ,zuhud X pakai kereta jenama lain.pakai proton sajokkkk hahahah lupa plk fazura Tu fake

  4. Kakfake

    September 30, 2018 at 1:00 am

    Haha nampak sgt si fake ni mmg fake .MLM td Ada party Tema costume yg si pasha pakai seksi . .siap pasha g delete caption awal faz suruh pakai costume ikut Tema. Private partyyy uolssss X Di letak dlm ig pun.tapi yg g rumah anak yatim acah nangis p rekod pulak. Mesti partyyy havoc sesuatu MLM nya Tu

    • Anonymous

      September 30, 2018 at 1:25 am

      Tula fake gila tgk dia nangis. Nak muntah hijau aku. Serius fazura artis paling try hard nak nampak suci depan fans dia. Paling fake. Kalau org kecam melenting gila. Kalau ko bukak ig dia semua komen murni2. Yg kecam2 tu tunggu la sikit lg mesti hilang dia akan deleted. Tinggal yg murni2. Yg heran byk giler masa dia baca satu2 dan delted. Opss maklum laa dah sendu kann . Xde job hahahaha.

    • Anonymous

      September 30, 2018 at 9:03 am

      betul beb, aku pun ada bc caption awal si fasha tu..pastu tgk dh delete/edit..aku duk usha2 gak ig story pajura & patah, kwn2 rapat diorg mmg xder..dh warning awal2 kot x leh upload..takut kena kutuk..mmg fake tahap langit ke tujuh…

    • Kakfake

      October 1, 2018 at 2:33 am

      Kan mesti berparti sakan. Takut kena kutuk Tu yg kena warning masing2 xleh upload ig. Fasha je delete caption . Yg kat rumah anak yatim acah meleleh air Mata .so fake MLM parti Siang berbakti kah kah kah propa

    • Anonymous

      October 1, 2018 at 10:43 am

      Tu cara nk tarik undi or perhatian fans batak dia…fans dia kan smua dia buat mmg sokong gila..x nmpk ke smua mcm dibuat2x…fake tetap fake la..nk menunjuk ke yg ko to suci murni sngt…x perlu try hard sngt la faz..org kenal sape ko sbnrnya…

  5. sokongtanpasyarat

    September 29, 2018 at 9:15 pm

    org yg jadi agen ni sy faham, tapi bukan mcm ni nak selesaikan masalah,bila keluarkan viral ni org dah byk buat fitnah kat fattah tanpa tahu keadaan sebenar.kan boleh aje hantar mesej kat fattah , atau kwn2nya. dia sedang bahagia ade aje nak cari kelemahan nya. cuba fikir sebelum nak buat, tu yang rezeki susah masuk sebab suka malukan org dan fitnah org .saya antara yg mkn produk mrp sup ,memang sedap kenyang .

    • Acah sucu

      September 30, 2018 at 2:42 pm

      Kan agen tu ckp dier dh cer contact admin n wassap grup tu x berbalas.. Baca la betul2 email org tu ckp dh xde cara lain nk smpaikan hal ni.. Org tu tulis sbb nk hak drg balik bukan. Sbb drg dengki ke apa patah riuk ngn bini tua dier tu nk menggedik acah2 sweet kt ig.. #muntahhijau.. Tlg hadam. Sket kt sini sape yg aniaya sape!!!

Loading...
To Top