Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Peminat Kecewa Malaysia Tercicir Dalam Senarai Backstreet Boys DNA Tour

‘Boyband’ kegilaan zaman remaja kita iaitu Backstreet Boys yang dianggotai AJ McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson, dan Brian Littrell  bakal membuat kemunculan semula yang lebih gempak dengan mengadakan jelajah dunia Backstreet Boys DNA World Tour.

Advertisement

Mereka akan beraksi di beberapa buah negara di Asia seperti Jepun, China, Taiwan, Thailand, Filipina, Singapura dan Indonesia tetapi memang kecewa sungguh hati ini bila Malaysia nampaknya tiada dalam senarai persembahan mereka. Kali terakhir BSB mengadakan konsert di Malaysia adalah pada tahun 2015.

Memang situasi yang biasa kita hadapi kan? Entah kenapa, nama Malaysia sering tercicir dalam mana-mana konsert dan persembahan antarabangsa.

Sedih, tapi hendak buat macam mana kan? Harap satu hari nanti isu ini dapat diselesaikan, tiada sekatan tertentu untuk artis antarabangsa membuat persembahan di negara kita.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 Comments

  1. kihkihkih

    March 27, 2019 at 10:02 am

    xpe la BSB xdtg malaysia pon…aku tgk kt youtube je udah ler lagu dorang…blh ulang beribu2 lemonnnnn

  2. Anonymous

    March 27, 2019 at 9:32 am

    Backstreet Boys – Haram
    PUBG – Haram…
    Facebook – owner yahudi , Data peribadi bocor , live bunuh diri , sex , terror xde plak kata haram.. yelaa orang2 agama pn banyak buat duit dari FB kn…

  3. Chohkri Yulis.

    March 26, 2019 at 11:57 pm

    Ke admin/penulis BN ni kcewa?

  4. Anonymous

    March 26, 2019 at 11:02 pm

    Tak dtg sbb takut Killa Fairy pelok! Betina sesat mana jenis xtahu malu ni.. kata AJ!

  5. #AAPTB

    March 26, 2019 at 10:58 pm

    Zaman Pok Jib sume boleh dtg. Tok Arab pun sanggup derma berbilion wei. Hebatkan pengaruh Bossku. Lepas disiasat, Tok Arab rupanya.. si sepet. Oh Bossku nk maluper kan? Byk otak2 lembu diluar sane yg rindu dedakmu!

    • Anonymous

      March 27, 2019 at 8:21 am

      tak ni cite dia anak jijah janji nak bawak datang radiohead ni mana ni

    • Anonymous

      March 28, 2019 at 8:40 am

      kau lupa gamaknya zaman pokjib orang dok kata taknak konsert sambut new year merdeka apa bagai takda konsert. ganti dengan ceramah agama dll.

      zaman puak puak nobita sekarang banyak pulak konsert ya. rakyat yang dulu mintak ceramah agama tu dah cabut kopiah gamaknya

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama