Peminat Kecewa Adi Putra Tiada Dalam Senarai Calon Anugerah Blockbuster Astro

Hiburan

Peminat Kecewa Adi Putra Tiada Dalam Senarai Calon Anugerah Blockbuster Astro

Abang Nara memahami betapa kecewanya peminat-peminat kipas susah nak mati Adi Putra apabila namanya tidak tersenarai langsung di dalam Anugerah Blockbuster Astro. Untuk makluman, penganjuran Anugerah Blockbuster Astro ini adalah untuk kali pertama bermula tahun ini. Adakah Adi Putra tidak tercalon kerana pihak penganjur terlepas pandang?

adi putra anugerah blockbuster

Advertisement

Dan semalam menerusi Twitter, peminat Adi Putra yang dikenali dengan nama 1HotLovers telah melahirkan rasa kekecewaan mereka. Bagi mereka, ini sangat tidak adil lebih-lebih lagi apabila ada pelakon-pelakon yang kurang dikenali turut mendapat pencalonan.

adi putra tidak tercalon

Kalau nak dikatakan tiada kategori yang sesuai untuk Adi Putra, rasa-rasanya kategori Anugerah Watak Penyangak Terhebat memang sesuai untuk Adi Putra. Lakonannya memang sangat menjadi di dalam KL Gangster. Pastinya pihak Astro mempunyai alasan mereka yang tersendiri untuk tidak menyenaraikan Adi Putra. Sama-sama kita nantikan penjelasan daripada mereka.

adi putra
Buat masa ini, sila layari www.anugerahblockbuster.com.my untuk maklumat lanjut dan mengundi pelakon kegemaran anda.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

39 Comments

  1. Azroy

    September 10, 2012 at 9:10 am

    Tak tercalon maknanya tak layak la tu..takyah la nak meroyan bagai, macam la si adi tu pemenang oscar..bodoh

  2. Anonymous

    September 10, 2012 at 9:00 am

    akuuuuuuuuuuuuu 1stttttttttttttttt!!!!!!!!

  3. Na O Mei

    September 10, 2012 at 8:55 am

    Tak tercalon tak apa lah. Bukan bidang kuasa kita & tak yah lah terhegeh2 pada yg tak reti2 nak menilai bakat seseorang. Yang penting kami semua tahu yang Adi memang pelakon yang berbakat. Rezeki anda di tempat lain masih terbuka Adi Putra..

  4. hijabapekebendeee

    September 10, 2012 at 8:34 am

    takut jed jedi fire lg kot? mklumlaaa..sporean kann

  5. icha

    September 10, 2012 at 8:09 am

    ajinohmotor kat sebelah mmg wat semak mata je

Loading...