March 14th, 2018

Isteri kepada aktor kacak Shukri Yahaya iaitu Tya Adnan merasa bengang apabila “diserang” oleh peminat suaminya yang menghantar mesej peribadi di akaun Instagram suaminya meminta pelakon itu menegur Tya tentang auratnya.

Tya terkejut dengan tindakan peminat itu yang mahu beliau menutup aurat dengan betul. Semuanya gara-gara Tya memuat naik foto beliau memakai turban di akaun Instagramnya baru-baru ini.

Menurut Tya, Shukri mengetahui setiap perkara yang beliau lakukan termasuklah apa sahaja yang dimuat naik ke laman sosial.

Bersabarlah Tya, dah namanya isteri seorang selebriti pasti anda akan menjadi tumpuan juga dan menjadi mangsa kritikan orang lain tanpa mengetahui perkara sebenar. Kami yakin Shukri tahu macam mana hendak mendidik isterinya. Kalau hendak tegur, mengapa tidak bertanya terus kepada Tya sahaja?


59 responses to “Peminat DM Shukri Yahaya, Minta Tegur Isteri Tentang Aurat”

  1. Anonymous says:

    tegur public salah…tegur DM pn salah…mana satu nak buat…laki ko je yg popular…ko sape???? bodoh punyer bini!!!!!!

  2. Mami says:

    Sapa artis sebenarnya ni? Bini mcm nak naik sama je.

  3. Aunty Onion says:

    Kau sendiri cari masalah lepas tu buka aib sendiri. Alahai mak jemah oi. Tak guna nak acah lawa macam tu. Dulu helok bertudung tutup litup. Ni angkara bertudung ikut fashion. Orang beertudung dia pun terhegeh nak tapi hati tak seiring. Cuba lah terima nasihat orang. Kau bukan retis pun nak acah glamour je. Hakktuihh

  4. Anonymous says:

    ANGAH AATHIFFFF!!!

  5. Anonymous says:

    yela awk bertudung.. tpi pakai sekup mcm tu update kt insta jual product..cuba pakai tudung elok2 sbb mmg awk bertudung.. xdela kene kecam.. yg slh ttp slh.. terima jela .. mohon maaf.

Loading...