March 14th, 2018

Isteri kepada aktor kacak Shukri Yahaya iaitu Tya Adnan merasa bengang apabila “diserang” oleh peminat suaminya yang menghantar mesej peribadi di akaun Instagram suaminya meminta pelakon itu menegur Tya tentang auratnya.

Tya terkejut dengan tindakan peminat itu yang mahu beliau menutup aurat dengan betul. Semuanya gara-gara Tya memuat naik foto beliau memakai turban di akaun Instagramnya baru-baru ini.

Menurut Tya, Shukri mengetahui setiap perkara yang beliau lakukan termasuklah apa sahaja yang dimuat naik ke laman sosial.

Bersabarlah Tya, dah namanya isteri seorang selebriti pasti anda akan menjadi tumpuan juga dan menjadi mangsa kritikan orang lain tanpa mengetahui perkara sebenar. Kami yakin Shukri tahu macam mana hendak mendidik isterinya. Kalau hendak tegur, mengapa tidak bertanya terus kepada Tya sahaja?


59 responses to “Peminat DM Shukri Yahaya, Minta Tegur Isteri Tentang Aurat”

  1. Anonymous says:

    bila orang tego secara PM ko pulak pegi screenshot.. pastu ko kata orang buka aib ko? ape nak jadi ngan golongan acah2 retis ni.. tumpang glamer laki je pun.. laki pun.. glamer ke? duniawi sangat laaa.. diam2 sudah.. simpan dan betulkan apa yang patut bukan pegi canang aib sendiri .. mentally sick? #tanyaje

  2. mak cute says:

    amboi…dah la sendu ko bajet ko glamer ke…org tegur baik2 ko jwb cm sial…

  3. Hijabeeyotch says:

    kalau tegur public, dikata memalukan. tegur private, ko pulak yang membatak publickan. apa ko nak sebenarnya ni? pujian2 menggunung je la kan sebenarnya. kalau taknak public tegur (tak kisah la mulut dia kan, ko HADAP je lah) berenti jadi public figure.

    benda camni pon takleh pikir eh?

  4. menteri bawang says:

    laki da sendu terpaksa la si isteri up citer utk dibawangkan…kesian..

  5. Miss Bunga says:

    Pelik kang netizen tegur dkt comment meroyan pula cakap “knpaa x boleh DM kalau nak menegur saya”.Dah tegur secra personal lain pula jadinyaa.. Bodoh

Loading...