March 14th, 2018

Isteri kepada aktor kacak Shukri Yahaya iaitu Tya Adnan merasa bengang apabila “diserang” oleh peminat suaminya yang menghantar mesej peribadi di akaun Instagram suaminya meminta pelakon itu menegur Tya tentang auratnya.

Tya terkejut dengan tindakan peminat itu yang mahu beliau menutup aurat dengan betul. Semuanya gara-gara Tya memuat naik foto beliau memakai turban di akaun Instagramnya baru-baru ini.

Menurut Tya, Shukri mengetahui setiap perkara yang beliau lakukan termasuklah apa sahaja yang dimuat naik ke laman sosial.

Bersabarlah Tya, dah namanya isteri seorang selebriti pasti anda akan menjadi tumpuan juga dan menjadi mangsa kritikan orang lain tanpa mengetahui perkara sebenar. Kami yakin Shukri tahu macam mana hendak mendidik isterinya. Kalau hendak tegur, mengapa tidak bertanya terus kepada Tya sahaja?


59 responses to “Peminat DM Shukri Yahaya, Minta Tegur Isteri Tentang Aurat”

  1. Anonymous says:

    Kir ok lar tu dia tegus private by dm. Kang klau org tegur kt komsn lagi lar kau sentap. Untuk SY harap kau bersyukur ada org nak tegur kau.

  2. Makcik bawang says:

    Dia nk org talkin trus kt tlinga dia.. bru x siapa tau.. antara dia n org yg menegur je tau gamak nye.. retisssssss biase la kn.. x ley di jentik.. byk yg backup… #doneostajah

  3. ghadisk says:

    rsanye tol la pe yg org tu tegur.. klau xnk dgr pon ko diam je dh la..

Loading...