June 9th, 2017

Meskipun drama Suri Hati Mr Pilot sudah berakhir dan wujud pula fenomena baru iaitu Fattzura sejak drama Hero Seorang Cinderella ditayangkan, masih ada juga peminat yang mahu membandingkan lakonan Neelofa  dan Fazura.

Isu ini mendapat perhatian pengarah kedua-dua drama tersebut , Michael Ang yang meminta agar peminat berhenti membuat perbandingant kerana Neelofa dan Fazura  membawakan watak dan berlakon di dalam dua drama berbeza.

Tidak adil untuk mengatakan mana satu yang lebih menyerlah sebab watak Neelofa dan Fazura dalam kedua-dua drama lain.  Begitu juga dengan watak Fattah, sangat berbeza. Tetapi keserasian antara mereka saya lihat sama. Kedua-dua mereka mempunyai keserasian dan memberi apa yang dituntut dalam skrip.

SHMP dan HSC mendapat sambutan yang agak hangat dan pastinya mempunyai peminat mereka tersendiri. Biasalah, setiap pandangan peminat itu berbeza dan mereka akan puji artis kesayangan mereka. Apa-apa pun, Neelofa ataupun Fazura kedua-duanya mempunyai gaya lakonan mereka tersendiri dan benar apa yang dikatakan oleh Michael, tidak adil untuk kita terus membuat perbandingan.

Sumber Berita : THE MALAY MAIL ONLINE


Comments are closed.

Loading...