January 24th, 2018

Ketiadaan pasangan popular Fattah Amin dan Fazura Couple MeleTOP Top 20 Anugerah MeleTOP Era 2018 menimbulkan tanda tanya dan rasa tidak puas hati peminat mereka. Menerusi akaun Instagram rasmi MeleTOP, ramai yang memberikan komen dan mengaitkan isu ini dengan pengacara program tersebut Neelofa dan juga beberapa cerita panas sebelum ini.

Walaubagaimanapun, Ketua Strategi Kandungan dan Inovasi Astro, Namanzee Haris menafikan sengaja tidak mencalonkan mereka dan terpaksa mengikut terma dan syarat pencalonan.

Untuk pengetahuan, senarai pencalonan dibuka bermula 15 November 2016 sehingga 14 November tahun lalu dan terbuka kepada pasangan popular yang berkahwin sebelum tarikh akhir pencalonan.

Dalam isu pasangan ini, mereka bernikah 27 November lalu dan secara automatik tidak layak dicalonkan. Memang pada awalnya, barisan panel terbabit cuba untuk menyenaraikan nama mereka tetapi kami perlu bersikap telus dan adil.

Kami sudah menjangkakan kekecohan akan berlaku tetapi perlu diingat AME bukan acara anugerah sebarang yang diwujudkan sekadar suka-suka. Kami ada penilaian dan peraturan tersendiri serta tidak boleh melanggar syarat sedia ada.

Relaks semua, walaupun tidak ada dalam senarai Couple MeleTOP mereka masih lagi tercalon dalam dua lagi kategori lain iaia Pelakon MeleTOP dan Drama MeleTOP. Mungkin tiada rezeki FattZura kali ini, yang penting mereka tetap sensasi dan meletup di hati peminat.

Sumber Berita : Harian Metro


95 responses to “Peminat Bengang FattZura Tiada Dalam Pencalonan Couple MeleTOP AME 2018”

  1. Anonymous says:

    Guys! Dah tak payah bash kat sini. Tu ada post pasal sajat. Jom bash sana pulak. Baru betul kita nak bash sana..

  2. Anonymous says:

    strategi Meletop..guna izreen , x calonkan fattah..bagi fans meroyann..sbb nak upkan isu Anugerah Sampah Meletop …jadi semua akan dok berkata..caci..kenap why? so belakang tabir producer and team bertepuk amai amai..sbb ni marketing..makin rami yg kecam..makin ramai tahu…tahi producer and team meletop..hahah..sangat jijik permainan dan taktik marketing,,,lebih kurang je marketing tudung hajah…sejenis manipulate..sejenis opportunist…dia twist dan amik peluang..lol..dasar,,ni banyak yg autolike pasni ahah

  3. Anonymous says:

    K aku mcm dah lama perasan bnd ni. Setiap article yg ada pasal izreen bila comment mengecam confirm rmi dislike which is weird. And pattern die yg dislike ada 60 org. Gigihnya pki auto dislike???

  4. Anonymous says:

    Ksian plak si lopak. Pehal nama dia terpalit sama? Ni program bapak dia ke?

Loading...